Posted on

3D Virtuális séta iskolában, óvódában, bölcsödében

Mi az, hogy 3D virtuális séta?

A virtuális séta az az eszköz, amellyel akár otthonról a fotelben ülve vasárnap hajnali 3 órakor is teljesen felfedezhetünk és bejárhatunk bármilyen teret. Ezek a túrák a Google Térképen/Street View-n egy interaktív, 3D-s virtuális élmény keretében bizonyítottan közelebb hozzák az ügyfeleket a vállalkozásodhoz.

Miért is jó ez egy iskolában, óvodában, bölcsödében?

Hatalmas újdonság egy gyermeknek és minden szülőknek mikor a gyermekünk először megy bölcsödébe/óvodába vagy iskolába. Nagyon nehéz kiválasztani egy intézményt, hogy hova is írassuk be a gyermekünket ahol életre szóló élményeket, tapasztalatokat és barátokat fog szerezni. Általában az ilyen intézmények látogatására a lehetőségeink korlátozottak és a legtöbb ilyen intézmény weboldala sem túl korszerű, a képek már időt múltak.

Egy ilyen intézmény bemutatása virtuális sétával megkönnyítheti a döntést a szülőknek és a gyerekeiknek, és nem kell hónapokat várniuk a nyíltnapokra.

A virtuális séta során feltérképezhetjük az intézmény környékét, parkoló helyet kereshetünk, megnézhetjük az intézmény udvarát, bejáratait illetve akár azt is, hogy milyen biztonságos útvonalon tud hazajutni a gyermekünk.

Az intézmény épületében bemutathatjuk a legfontosabb helyiségeket (pl.: torna terem, informatika terem, fizika terem, kémia terem, labor, könyvtár, tanári szoba, igazgatói szoba, tanműhely, játszó szoba, stb.), de akár az összes helyiséget is be lehet mutatni. Ezáltal kapunk egy jobb képet az intézmény állapotáról, felszereltségéről, korszerűségéről.

A virtuális sétát, hogy érdekesebbé és informatívabbá tegyük lehetőségünk van pineket elhelyezni, amik fontosabb információkat közölnek a nézővel. Erre néhány példa:

  • Nagyon hasznos lehet, ha nevet adunk az adott helyiségeknek azelőtt, hogy belépnénk oda virtuálisan (pl.: kémia labor)
  • Egy torna teremnél leírhatjuk, hogy mikor melyik osztály használja, vagy milyen különböző foglalkozások, csapatsportok esetleg események lehetnek ott.
  • A főbejáratnál közölhetünk általános információkat (pl.: iskola nyitva tartása, iskola weboldala, elérhetősége, házirend, stb.)

3D virtuális séta - Informális ajánlat kérés