Bérfejlesztés

Spórolj pénzt és időt!

Tisztelt Cégvezető!

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy az IT munkaerőpiac megváltozott.

Sokkal nagyobb fluktuáció, magasabb fizetési és kimagasló kiegészítő szolgáltatási igényekkel kerülünk szembe, sokszor már junior szinttől.

A munkavállalók diktálják a feltételeket, viszont lojalitásuk és érdeklődésük nehezen fenntartható.

Megoldás - Bérfejlesztés

15 éves tapasztalattal a webes és egyedi szoftvermegoldások terén,

olyan ütőképes és felkészült csapatot építettünk,

akik hisznek a közös célokban.

Ez nálunk nem más mint az egyedi igények professzionális megvalósítása.

Bérfejlesztés

Az alábbi előnyökkel kínáljuk fejlesztői és egyéb kapacitásunkat:

gyors, hatékony és szakértő handover

nincs betegszabadság okozta kiesés,– nincs szabadság okozta kiesés, 2-4 fős team igénylés esetén legalább 1-2 extra ugrásra kész fejlesztő tud beugrani

– nincs beilleszkedési és kommunikációs probléma, 15 év tapasztalata segít benne

– nincs plusz eszköz, munkaállomás és szoftver igény

– nincsenek járulékos költségek, csupán átlátható és szigorúan vezetett óraelszámolás alapján heti, havi vagy projekt mérföldkő elszámolás

– igény szerint dedikált PM

– több mint 50 különböző projekt tapasztalata

– ügyfél ismeret szerteágazó területeken, KKV-tól a Multinacionális cégekig, magyar és külföldi munkák

Amennyiben kapacitás problémákkal küzd akár pár hetes, pár hónapos, vagy egy-egy projektre, esetleg hiányzik az adott szakember a csapatból, kérjen időpontot tőlünk, hogy személyesen prezentálhassuk a fentebb sorolt előnyöket.

Diszkréció, jó kommunikáció, megbízhatóság, szakmai felkészültség!

BerenyiSoft

SZOFTVERFEJLESZTŐI KAPACITÁS

15 éves tapasztalattal, több mint 50 lezárt projekttel és ügyféllel és jelentős szoftverfejlesztői kapacitásunkkal állunk rendelkezésére. Rutinosan kezelünk rövid, kis és nagy csapatos teljes projekteket és illeszkedünk be már futó projektbe, erőforrás vagy idő pótlására is, akár rövid időszakokra is.

Teljes projekt

Teljes projekt esetén a projekt tervezésétől, a taskok és sprintek összeállításától kezdve, a UX, UI és egyéb grafikai feladatokon keresztül, a manuális és automatikus teszteléssel is támogatott professzionális fejlesztői munkával biztosítjuk a termék, projekt sikeres elkészülését. A szükséges csapatot és erőforrást mindig a feladatokhoz igazítva, dinamikusan állítjuk össze sprintenként, hogy a leghatékonyabb tempót tudjuk elérni. 15 éves múltunk nemcsak tapasztaltságunkat és felkészültségünket mutatja, hanem biztosítja a projektek számára a stabilitást rövid és hosszú távon, továbbá a projekt lezárása után a folyamatos támogatás és a későbbi frissítések lehetőségét is.

Kapacitás bérlés

Cégünk több esetben biztosít állandó fejlesztői kapacitást, mely folyamatos, de változó üzleti igények esetén biztosít ideális és rentábilis lehetőséget ügyfeleinknek közép és hosszú távon. Vállalatok online térnyerése, üzleti megoldásaik kiszolgálása esetén számos esetben fordul elő, hogy több projekt is fejlesztés alatt áll, időszakosan van szükség kisebb-nagyobb szoftverfejlesztői munkára, vagy az igények és a rendszer kialakítása nem pontosítható előre, ebben az esetben kitűnő lehetőség a folyamatos fejlesztői rendelkezésre állás, mely megállapodott keretek között dinamikusan változtatva költséghatékonyságot is biztosít.

Short-term / AdHoc

Több esetben segítettünk már kialakult fix fejlesztői csapatoknak olyan esetekben, amikor rövid vagy hosszabb időre a csapat terhelése megnövekedett, vagy a csapat 1-1 helye pótlásra várt, vagy akár csak egy közelgő határidő miatt több feladat ellátása szükséges, de ez hirtelen nem biztosítható. A feladatok elvégzéséhez szükséges rövid handover idővel , akár azonnal be tudunk illeszkedni és napi szinten komoly eredményeket szállítani, melyet szakmai vezetés és allokált projekt menedzsmenttel biztosítunk.