Posted on

Ügyfelek értesítése SMS üzenetben

Ügyfelek értesítése SMS üzenetben

Akár több száz ügyfelednek, partnerednek, munkatársadnak küldhetsz egyszerre személyre szabott üzenetet, ajánlatot SMS-ben.

Ezzel a szolgáltatással több ügyfelet érhetsz el, hisz manapság az e-maileket kevesen olvassák, főleg a Spam mappába érkezőket. Kiküszöbölheted vele a meg nem érkezett e-maileket (például hibás e-mail cím), a bizonytalan postai kézbesítéseket és a felesleges szórólapozást, ami környezetbarát megoldás. A kiküldött üzenetek 95%-a megnyitásra kerül.

Hol lehet használni?

Futár cégeknél

A megrendelő egy automatába rendeli meg a csomagját. Ennek kinyitásához szüksége van egy nyitókódra, amelyet SMS formájában fog megkapni. Ha egy csomag státusza megváltozik, tehát például átadta a webáruház a futárszolgálatnak, akkor is ilyen formában értesítik a megrendelőt.

Webáruházakban marketing tevékenységre vagy tájékoztatás céljából

Például nyereményjátékot hirdetnek meg, kedvezményre feljogosító kuponkódot küldenek ki, vagy valamilyen oknál fogva akció van a weboldalon és erről küldenek tájékoztató SMS-t.

FoxPost címke
orvos

Orvosi rendelőkben

Általában arra használják, hogy a páciens pontosan mikor érkezzen meg a vizsgálatra, de lehet kétirányú is, például ha lefoglal egy időpontot és visszaigazoló SMS-t kap róla. Illetve még akkor is szóba jöhet a használata, ha esetleg időpontbeli csúszás van, erről is értesítik a pácienst. Laboreredményt, illetve szakvéleményt is kiküldhetnek.

Egy magánrendelőintézményben előfordulhat olyan is, hogy a vizsgálóhelyiségbe jutáshoz egy lifttel kell feljutni, de ennek használatához szükség van egy kódra. Ilyen esetben ezt is SMS formájában küldhetik ki.

Szervízekben

  • Elkészült a szervízelt termék
  • Megérkezett a megrendelt alkatrész
  • Időpont, amikor megérkezik a szervízes kolléga az ügyfél otthonába (A megadott időpontban tartózkodjanak otthon.)

HR cégeknél

  • Éves orvosi vizsgálatról vagy új munkatárs orvosi vizsgálatáról
  • Új belépő esetén szerződés aláírásának időpontjáról
  • Diákszövetkezeteknél és munkaerőszövetkezeteknél (például: mikor indul a busz a munkahelyre)
  • Castingoknál (például: dresscode: milyen színű ruhában menjenek a meghallgatásra)
SMS marketing szakszervízeknek

De bármely vállalkozás számára segítséget nyújthat megoldásunk!

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!

Posted on

Asztalosok lapszabászata 2024-ben

Asztalosok lapszabászata 2024-ben

A lapszabászati és asztalos cégek is úgy fejlődnek, ahogy a technológia fejlődik. A legjobb megoldást szeretnék megtalálni ahhoz, hogy a munkafolyamatok a leggördülékenyebben menjenek. Ehhez szükségük lesz egy szuper optimalizáló programra.

De vajon milyen szempontok alapján döntik el, hogy melyik optimalizáló programot válasszák?

lapszabászat
Kattints a képre, ha többet szeretnél megtudni optimalizáló programunkról!
  • Magyar nyelv, könnyebb kezelhetőség. Maga a program magyar nyelvű legyen, tehát magyar emberek csinálják magyar embereknek.
  • Program hordozhatóság. Bármikor és bárhol használatba vehessék a lapszabászati vagy asztalos cégek.
  • Időspórolás. Magát a programot ne kelljen feltelepíteni, akár azonnal rendelkezésre álljon.
  • Eszközbarát. Minden fajta eszközzel kompatibilis legyen. Ha éppen nem áll rendelkezésünkre valamilyen oknál fogva az az eszköz, amin használtuk a programot, ne kelljen a munkát abbahagyni, folytatni tudjuk egy másik elérhető eszközön.
  • Több cég támogatása. A megoldás olyan esetben nyújt segítséget, ha több telephelyen működik a lapszabászat, vagy több cégnél is használnák az optimalizáló programot. Tehát a lényeg, hogy több helyen is elérhető és használható legyen.

Egyéb szempontok a lapszabászok szemszögéből:

  • Csapatmunka támogatása. Egyszerre több munkatárs is hozzá tudjon férni. Tudjunk több munkatársat felvenni a rendszerbe, akiknek különböző jogosultságot adhatunk meg.
  • A fejlesztő cég folyamatos támogatása. Bármi kérdés merülne fel a program használatát illetően, legyenek a lapszabászat segítségére, például ügyfélszolgálati elérés.
  • A fejlesztő cég tapasztalata. A mai világban egyáltalán nem mindegy, milyen optimalizáló programot fogunk használni hosszútávon. Ahhoz, hogy a munkát megfelelően el tudjuk végezni, ahhoz rendesen, hibamentesen kell működnie, és a szükséges funkciók elérhetőek legyenek benne. Ha nem működik jól, akkor az sem a lapszabászatnak, sem a fejlesztő cégnek nem jó visszacsatolás.
  • Lehetőség alapmodul megvásárlására. Igy nem merülnek fel többletköltségek és beruházásmentesen juthat hozzá a lapszabász cég a számára legkedvezőbb ajánlathoz.
  • Fejleszthetőség, verziófrissítés. A legtöbb program egy idő után elavulttá válik, tehát fontos a fejleszthetősége. Nincs ez másként egy bútor-lapszabászati programnál sem.
  • Adatok biztonságos tárolása. Minden adatot lehessen biztonságosan tárolni és azokhoz csak azok a felhasználók férhessenek hozzá, akik jogosultsággal rendelkeznek.

Amint látjuk, ahhoz, hogy egy lapszabászat sikeres és folyamatosan fejlődő iparág legyen, szüksége lesz olyan eszközökre, amik hosszútávon fenntartják és erősítik a cég érdekeit.

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!

Posted on

Miért használj optimalizáló programot?

Miért használj optimalizáló programot?

A BiPPo egy magyar fejlesztésű bútorlap-szabászati optimalizáló program, amely bútorlap-szabászattal foglalkozó cégek számára készült. Ez a program lehetővé teszi a gyors optimalizálást és a grafikus, méretarányos szabászati terv megjelenítését. Az optimalizáló program segítségével optimalizálhatóak a szabásztervek, így csökkentve a keletkezett hulladék mennyiségét. Kézzel készített szabászterveknél akár 100 darab papírlapot is elpazarolhatunk a nem megfelelő tervek miatt. A programot használva elég egy szabászterv elkészítése is, ezáltal időt spórolhatunk meg. A környezetünk védelme szempontjából a legjobb megoldás, ha igyekszünk minél jobban kiszorítani a papírt a tervezési folyamatból. A szabászterveket méretarányosan és léptékhelyesen jeleníti meg, melyek letölthetőek és nyomtathatóak. 

lapszabászat

Optimalizálhatjuk a munkafolyamatot is, ezzel megoldást kínálva a helyigényre, valamint a könnyebb munkafolyamatok kivitelezéséhez. Az optimalizálások időtállóak, hiszen megmaradnak, így többször felhasználhatóak. A webes keretrendszer kialakítás miatt nincs szükség telepítésre, ez által nem csak egy adott gépen lesz elérhető a program. Használható IOS, android és windows böngészőkből egyaránt, így bármikor és bárhonnan elérhető. A programban beállítható a nagy tábla és a kis alkatrészek forgatása, valamint a program figyelembe veszi a fűrészlap vastagságát és az élfólia kezelést is. 

Programunk előnye, hogy egy account (felhasználónév, jelszó) létrehozásával több helyen is felhasználható a program és a már felrögzített termékek nem vesznek el. További előnye, hogy a már kész tervekbe bele lehet nyúlni, tehát szerkeszthetőek, valamint folyamat közben manuálisan is belenyúlhatunk.  Támogatja több cég kezelését is. Tehát, ha több telephelyen működik a bútorlap-szabászat vagy több cégben, akkor is egy felhasználóval elérhető a program. A cégek alá több munkatárs felvehető, akiknek különböző hozzáférési lehetőségeket, jogosultságokat adhatunk. Az adatok importálása és exportálása is lehetséges .xls formátumba,valamint pdf készítése. A program teljesen beruházásmentes, hiszen elegendő a csomagot megvásárolni és az optimalizálások, használat után fizetni.

lapszabászat

Az optimalizáló programunk az egyik legoptimálisabb a piacon, hiszen nem csak tábla, hanem folyamat optimalizálására is képes, tehát több termék egyszerre történő optimalizálására.

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!

Posted on

Hogyan válassz táblaoptimalizáló programot?

Hogyan válassz táblaoptimalizáló programot?

Manapság ahogy egyre jobban elterjednek az új technológiai megoldások, egyre több vállalkozás szeretné, hogy ezáltal fejlődjön maga a cég technológiai háttere is. Rengeteg lehetőség áll már a rendelkezésre, a vállalkozás működési elve alapján válogathatnak a meglévő lehetőségek közül.

A lapszabászati és asztalosipari cégek segítségéül szolgálnak a táblaoptimalizáló programok, de nem mindegy hogyan választjuk ki a számunkra megfelelőt.

Fontos szempontok lehetnek a következők:

  • Magyarországon egyre többen tanulnak idegennyelveket, de ahhoz, hogy a legnagyobb hatékonysággal tudjuk a munkánkat végezni mégiscsak a legjobb, ha magyar nyelven tehetjük azt.
  • Az egyik nagyon fontos tényező, hogy maga a táblaoptimalizáló program hordozható legyen, tehát bárhol és bármikor elérhető legyen számunkra.
  • A gördülékeny munka érdekében nem elhanyagolható az sem, ha többen is hozzá tudnak férni, nem kell egy másik munkatárs jóváhagyására várni.
  • Időt spórolhatunk meg azzal is, hogyha nem kell feleslegesen a feltelepítéssel bajlódnunk.
  • A technológia fejlődésének köszönhetően rengeteg féle eszköz áll rendelkezésünkre. Ha egy optimalizáló program minden eszközzel kompatibilis, tehát eszközfüggetlen bármilyen kütyünk is van működni fog rajta.
  • Ha a program funkciói között elérhető a szabásztervek optimalizálása, akkor ezáltal csökkenthető a keletkező hulladék mennyisége.

Ezeket a megoldásokat kínálja a BiPPo bútorlap-szabászati optimalizáló program

A BiPPo további előnye, hogy mind kis (1-100 elemszámú), mind közepes (101-1000 elemszámú) mind pedig nagy táblás (1001 – és nagyobb elemszámú) feladatoknál is, nagyobb hatékonyságú, esetenként több tábla megspórolásával járó megoldást kínál.

Továbbá nem kell vesződni akár órákat egy szabászterv elkészítésével, nincs benne az a hiba, hogy több alkatrészes feladat elkészítése során az összeállítás során derül ki, hogy az anyag levágása esetleg keresztirányba történt, vagy még egy plusz alkatrészt hozzá kell adni a feladathoz.

Néhány elérhető funkció:

  • BiPPo algoritmus segítségével optimalizál
  • Több termék egyszerre történő optimalizálása
  • Tábla típusok menedzselése
  • Termék menedzser
  • Vágási szélesség kezelése
  • Szálirány kezelése
  • Élfóliák kezelése
  • Adatok importálása / exportálása (.xls támogatás)

…És még sok más, amivel a BiPPo rendelkezik.

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!

Posted on

Igy rendelj italt digitális étlapról

Így rendelj italt digitális étlapról

Mikor megérkezel az étterembe vagy egy szórakozóhelyre akkor nagy valószínűséggel szeretnél egy jó italt rendelni. Amíg nem létezett az e-ital kártya, addig vagy a pulthoz kellett odamenned és kikérned az italod vagy a pincér kijött az asztalhoz és felvette a rendelésed, amit te a kinyomtatott itallapról választottál ki.

A digitális itallapról viszont így tudsz rendelni:

Az asztalon el van helyezve egy kis műanyag plexi, amibe bele van csúsztatva egy A5 méretű lap. Ebben megtalálható egy NFC chip, amihez csupán hozzá kell érintened a telefonodat és máris látni fogod a rendelhető italokat. A felülete nagyon hasonló egy webáruházéhoz, itt adhatod le a rendelésedet. Az NFC chipbe bele van égetve az is, hogy melyik asztalnál ülsz és a pincér ez alapján fogja tudni hova vigye ki a rendelésed.

Pár hasznos információ az NFC technológiáról

Az NFC a Near Field Communication rövidítése. Egy olyan technológiáról van szó, mely lehetővé teszi a fájlok vezeték nélküli átvitelét egyik mobil eszközről a másikra. Az NFC nagyjából 20 centiméteres távolságon belül képes a digitális adatok cseréjére, rádióhullámok segítségével.

A technológia két fő előnye, hogy biztonságos valamint, hogy az NFC címkékkel kombinálva számos felhasználási módja lehet. A technológia pillanatok alatt összeköti az eszközöket, viszont csak akkor, ha kis távolságra vannak egymástól, és csak akkor, mikor az okostelefon képernyője nincs lezárva.

Az NFC címkék apró chipek, melyek leggyakrabban matrica formájában érhetők el. A címke szabadon programozható és felragasztható a kívánt helyre.

e-ital kártya
Ha többet szeretnél megtudni NFC megoldásunkról, kattints a képre!

Milyen előnyei vannak a használatának?

  • Nincs szükség nyomtatott itallapokra, ezáltal költséghatékony és környezetbarát
  • Tetszőleges információ elhelyezhető rajta
  • Sokkal könnyebben lehet opcionálni, személyre szabni (például kedvezmény)
  • Lehetőség van például egy buli idejére teljesen más itallapot beállítani
  • Regisztrált felhasználónál látod, hogy pontosan milyen italokat szokott fogyasztani

Minden asztalnál megtalálható

Teljes ital kínálat elérése egyetlen érintéssel 

Ez az e-ital kártya

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!

Posted on

Ételrendelés digitális étlapról

Ételrendelés digitális étlapról

A mai világban, amikor már szinte minden digitális akkor már nem trendi egy papír alapú étlap, sőt a digitális étlap egy sokkal környezetbarátabb megoldás

étel
Kattints a képre és ismerd meg az E-étel kártyát.

Gondoljunk csak bele mennyivel egyszerűbb, ha betérünk egy vendéglátóhelyre, kiválasztjuk az asztalunkat és nem kell várnunk, hogy a felszolgáló kihozza nekünk az étlapot csak a telefonunkra van szükségünk. Ez a megoldás hasonló az ismert gyorséttermi üzlethálózatban kihelyezett digitális falhoz. Ott magunknak tudjuk össze állítani a rendelésünket és a fizetést is intézhetjük, így már csak egy sorszámot kapunk, amivel átvehetjük az elkészült rendelésünket.

Az e-étel kártya egy asztalon elhelyezhető A/5 méretű műanyag plexi, amelyben egy NFC chip található, amelyen tetszőleges információkat helyezhetünk el.

Egy NFC chip időtálló, hiszen élettartama akár 5-10 év is lehet. Ez az étlap minden asztalnál megtalálható és egyetlen érintéssel elérhető a vendég számára. Ehhez a digitális étlaphoz csak hozzá kell érinteni a telefonunkat és máris megjelenik a teljes étlap. A rendelést szintén mi adjuk le telefonon keresztül, tehát felszolgálóra nincs szükség. 

Ez miért hasznos? Mert manapság nehéz megtalálni a jó felszolgálót, hiszen munkaerőhiány van, de a megoldásunkkal ez a probléma is áthidalható. Az e-étel kártya tartalmaz egy chipet, ami alapján tudni fogja a felszolgáló, hogy melyik asztalhoz kell majd kivinnie az elkészült rendelést. Előnye az e-étel kártyának, hogy adatot tud gyűjteni a vendég korábbi fogyasztásaiból, ezáltal akár személyre szabott akciót is készíthetnek számára. A digitális étlap egy éttermi szoftver, aminek az előnye, hogy amíg a papír alapú étlapon fix a tartalom ezzel szemben a  e-étel kártya  a háttérbeállításokban bármikor módosítható az étlap bármely része, így nem kell új étlapot nyomtatni. Némely vendéglátóhelyen a napi menü is benne van az ajánlatukban. Ez a digitális étlappal könnyen megoldható, hogy a menüzés időpontjában például 11-14 óra között, az arra vonatkozó menüt rakhatjuk a landing pagere, 14 óra után pedig a szokásos főmenüt, étlapot.

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!

Posted on

SMS megoldás Orvosi rendelőknek

SMS megoldás Orvosi rendelőknek

Napjainkban már az okostelefonok világát éljük, hiszen szinte mindenkinek ott lapul a zsebében egy telefon ami mindig nálunk van. Gyakran a beérkező marketing célú e-maileket, hírleveleket nem is vesszük figyelembe vagy alapból a spam mappába kerülnek, így a figyelmünket is elkerüli. Ezzel szemben az SMS-t szinte egyből meg is nyitják.  Az SMS előnye, hogy minden készüléken megtalálható, így nem kell hozzá fejlesztést végezni. Azonban senki sem szereti a hosszú és terjedelmes üzeneteket. 

A jó marketing és tájékoztató jellegű üzenetek rövidek és lényegre törőek!

üzenet

Az orvosi rendelőknek az SMS küldése hasznos lehet az időpontfoglalásnál. Egyre több orvosi rendelőnél elérhető az online időpontfoglalás. A páciensek számítógépükről vagy okostelefonjukról bárhonnan foglalhatnak időpontot, majd erről SMS-ben kapnak egy visszaigazolást. Ez tartalmazza a vizsgálat részleteit. Például melyik orvoshoz, mikorra foglalt időpontot, és ha szükséges, akkor milyen dokumentumokat vigyen magával. Magánrendelőknél akár az elhúzódott munka miatti csúszásról is tájékoztathatják a pácienst. Ezzel elkerülve az esetleges feszültséget és, hogy ez idő alatt ne kelljen kint várakoznia a váróban. Ha például egy vérvételről megérkezett a laborvizsgálat eredménye, akkor az orvosi rendelők SMSben kiküldhetnek egy egyedi azonosító kódot, amivel be tudnak lépni a rendelő honlapján egy bizonyos leletnézőbe és megtekinthetik a vizsgálat eredményeit. Ha nincs ilyen megoldásuk, akkor egy ehhez hasonló üzenetet küldhetnek, amiben tájékoztatnak arról, hogy egy új dokumentum érkezett, amit megtekinthet az alábbi linken, ezzel átirányítva a pácienst. 

Az orvosi rendelők SMSt küldhetnek marketing céllal is például partner cégeiknek küldhetnek tájékoztatást kedvezményes kivizsgálásról. Kereshetnek fel újonnan alakult cégeket is vagy marketing céllal bármely céget, ahol szükség van az új munkavállalók alkalmassági vizsgálatára vagy csak az éves kötelező alkalmassági vizsgálatra. Itt akár felajánlhatnak munkavállalók utáni kedvezményeket. Ismert olyan magánkórház is, ahol a páciensnek a lift kódját nem a recepción fogják megmondani, hanem SMS-ben küldik ki számára a kódot, amivel fel tud jutni a kívánt rendelőbe.

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!

Posted on

SMS Marketing KKV-knak

SMS Marketing KKV-knak

Napjainkban már az okostelefonok világát éljük, hiszen szinte mindenki zsebében ott lapul  egy telefon, ami mindig nálunk van. Gyakran a beérkező marketing célú e-maileket, hírleveleket már nem is vesszük figyelembe vagy alapból a spam mappába kerülnek. Így a figyelmünket is elkerüli. Ezért az e-mailek helyett küldhetünk ki SMS-ben marketing célú és tájékoztató jellegű üzeneteket az ügyfeleinknek. 

Az SMS marketing részét alkalmazhatják akár webáruházak vagy különböző szolgáltatók is. Ebben az üzenetben tájékoztathatnak az éppen aktuális akcióikról az új megjelent termékekről, de akár kedvezményes kuponokat is. A tájékoztató jellegű SMS-eknek csak a képzelet szabhat határt. Erre a célra használhatják szintén a webáruházak, a futárcégek az orvosi rendelők, de akár a szakszervizek is.

sms
Kattintson a képre és ismerje meg a BSys SMS Sender-t.

A webáruházak tájékoztatást küldhetnek a megrendelőknek, hogy éppen milyen státuszban van a megrendelésük vagy csomagjukat átadták a futárszolgálatnak. A futárszolgálat szintén tájékoztatást küldhet, hogy mikor várható a csomag kiszállítása vagy akár kódot is küldhetnek a csomagautomata kinyitásához. Az orvosi rendelő tájékoztatást adhat a megérkezett laboreredményről vagy szakvéleményről, de akár SMS marketing üzeneteket is küldhet kedvezményes kivizsgálásra vagy új cégeknek alkalmassági vizsgálatra. Magánkórházban használhatják az SMS-t arra, hogy az érkező páciensnek kiküldik a lift kódját.  A szakszervizek értesítést küldhetnek, hogy elkészült a javított termék, amiért lehet menni vagy a kiszállításról ad tájékoztatást. 

Használhatják akár visszaigazolásként is, például egy fodrászüzletben, ahol a vendég időpontot foglal egy szolgáltatásra, itt megkapja a sorszámot és akár tájékoztatást is küldhetünk, hogy mikor induljon el a vendég a lefoglalt időpontra. Hasznos lehet az SMS küldés, ha több tényezős hitelesítéssel lehet belépni egy rendszerbe például egy bankba. Ilyenkor szükség van egy felhasználónévre, egy jelszóra és az SMS-ben kapott kódra. Az önkormányzatban az ügyfélhívó rendszerhez is alkalmazható, így a telefonunk sorba áll helyettünk. Ez egy egyirányú kommunikáció központi helyről, tehát a felhőből megy ki az SMS és az ügyfél csak a tényleges SMS-ért fizet, ami kiment az ügyfeleknek.

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!

Posted on

Lapszabászat és folyamatoptimalizálás egy szoftverben

Lapszabászat és folyamatoptimalizálás egy szoftverben

A BiPPo egy magyar fejlesztésű bútorlap-szabászati optimalizáló program, amely bútorlap-szabászattal foglalkozó cégek és asztalosok számára készült. Ez a program lehetővé teszi a gyors optimalizálást és a grafikus, méretarányos szabászati terv megjelenítését. A programban beállítható a nagy tábla és a kis alkatrészek forgatása is, valamint figyelembe veszi a fűrészlap vastagságát, a szálirányt és az élfólia kezelést is.

lapszabászat

Az optimalizálás jelentése a legjobb hatásfokra törekvés, valamint a legjobb hatásfokra beállít. Optimalizálni szinte mindent lehet: folyamatokat, honlapot, szoftvert és még sok egyebet. Ez által energiát, pénzt és időt takaríthatunk meg. Optimalizálhatjuk a munkafolyamatot is, ami arról szól, hogy hogyan lehet egy munkafolyamatot a legjobban elvégezni, amivel pénzt és időt spórolhat meg a vállalkozó, esetlegesen több terméket tud létrehozni. A szervezetek a munkafolyamatokkal koordinálják az emberek közötti feladatokat. A végső cél a hatékonyság és a jövedelmezőség javítása. Az optimalizálások időtállóak, hiszen megmaradnak, így több alkalommal felhasználhatóak. A nagyobb bútorlap-szabászattal foglalkozó vállalkozásoknak nagy projektjeik vannak, így általában 1 havi terv alapján dolgoznak, amit a vágó-leszabó programba rögzítenek be, mint például a BiPPo, és ez alapján fog majd a munkavégzés történni. Az optimalizáló program segítségével optimalizálhatóak a szabásztervek, így csökkentve a keletkezett hulladék mennyiségét.

Az optimalizáló programunk az egyik legoptimálisabb a piacon, hiszen nem csak tábla, hanem folyamat optimalizálására is képes, tehát több termék egyszerre történő optimalizálására. A nagy projektekhez szükség lehet akár 1000 darab nagy táblára is, amiből majd elkezdik a lapszabászatot. A táblákat targoncával hordják a lapszabász gépekhez. Ekkor elkezdik leszabni a bútorlapokat, először például csak a hátfalakat, majd ezt követően az előlapokat és így haladnak sorba tovább elemenként. Ilyenkor kialakulhat egy esetleges helyhiány a már leszabott bútorlapok felhalmozódásától, ezért nagyon fontos, hogy a munkafolyamat ütemezés folyamatos legyen. A folyamatok teremtik meg azokat az eredményeket, amelyeket a vállalat eljuttat majd a vevőihez.

folyamatoptimalizálás

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!

Posted on

Hasznos információk tömeges SMS küldéshez

Hasznos információk tömeges SMS küldéshez

sms

Akár több száz ügyfélnek, partnernek vagy munkatársnak küldhetünk egyszerre tömeges üzenetet SMS-ben. Ezzel a szolgáltatással több ügyfelet érhetünk el. Manapság a beérkező marketing célú e-maileket, hírleveleket nem is vesszük figyelembe. Ezek általában már alapból a spam mappába kerülnek. A tömeges SMS  gyors, hatékony és célra törő. A kiküldött üzenetek 95%-a megnyitásra kerül. A tömeges SMS előnye, hogy nincs hibás email cím, bizonytalan postai kézbesítés, vagy felesleges szórólapozás.

Az üzeneteket két fajtára bonthatjuk

GSM üzenet

Unicode üzenet

A GSM szabvány az angol abc-t használja, így bizonyos magyar karaktereket nem tartalmaz, tehát ezt ékezetek nélkül kell írni. Egy darab GSM üzenet mérete 160 karakter, két darab GSM üzenet mérete 306 karakter, három GSM üzenet mérete 459 karakter. Ahogy a karakterekből láthatjuk, az üzenet mérete nem duplázódik meg. Ez azért van, mert az üzenetek láncolva vannak egymáshoz, ami minden SMS-nél elvisz 14 karaktert. Az üzenetben küldhető tartalom mérete limitált, egy üzenet legfeljebb három SMS-ben küldhető. A karakter bármi lehet, a szóköz a vessző és a pont is beleszámít. Tehát, ha az üzenetet három üzenet karakteréből tudjuk összeállítani, ez egybe fog kimenni. A megrendelő viszont a tranzakció után fizet, ami jelen esetben a három darab üzenet díja.

A Unicode már tartalmazza az ékezetes karaktereket. Ha egybe akarjuk kiküldeni a tömeges SMS-t, akkor bele kell férni a 70 karakterbe. Két darab Unicode üzenet mérete 134 karakter, három darab mérete 201 karakter. Itt is látható, hogy az üzenetek láncolva vannak egymáshoz, ami biztosítja, hogy egybe megy ki az üzenet. Lássunk egy példát: Ha automatikusan küldenél ügyfeleidnek üzeneteket, használd az SMS Sendert időzített tömeges SMS-ek kiküldéséhez.– ez egy 113 karakteres Unicode üzenet, tehát két üzenet tartalmát küldeni ki egyben. Ez az SMS egy egyirányú kommunikáció, tehát a felhőből megy ki, amit akár időzítve is küldhetünk.

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!

Posted on

Milyen adatok alapján tudsz NAV exportot készíteni?

Milyen adatok alapján tudsz NAV exportot készíteni?

A NAV export segítségével bárhol és bármikor kiexportálhatja .xlsx formátumba a bejövő és kimenő számláit, ezzel megkönnyítve a számlák visszakeresését és az adminisztrációs folyamatokat.

Milyen adatok kellenek ahhoz, hogy elkészüljön az exportált fájl?

Először is, ha új számlát szeretne felrögzíteni a rendszerbe és azt kiexportálni akkor a következő lépéseken kell végig haladni:

  1. Felhasználó kiválasztása
  2. Új számla létrehozása
  3. Kimenő számla esetében vevő adatainak megadása
  4. Fizetés módjának és számla pénznemének kiválasztása
  5. Számla azonosító megadása
  6. Kiállítás dátum, Fizetési határidő megadása
  7. Számla tételeinek felvétele
  8. Számla beküldése

Ha elkészült a számla és sikeres volt a beküldés a NAV felé, akkor máris készen áll az exportálásra.

NAV export

Milyen lépések kellenek ahhoz, hogy NAV exportot tudjon készíteni meglévő számláiból?

  • Felhasználó kiválasztása
  • Bejövő vagy kimenő számlák lekérdezése
  • Létrehozás dátumtól dátumig való megadása

Ha végig ment a lépéseken csak egy entert kell nyomni és máris kész a NAV export.

Fontos, hogy 30 napos időintervallumban indítson exportálást, ettől eltérő időintervallumot nem fog tudni lekérdezni. Akár évekkel visszamenőleg is lehetséges a lekérdezés, de ott is a 30 napos szabály érvényes.

Mit fog látni, amikor megnyitja a létrejött .xlsx fájlt?

  1. Összesítő munkalapot, melyen az összes számláját fogja látni, amit lekérdezett az adott időszakra vonatkozóan.
  2. Tétel összesítő munkalapot, ahol az adott időszak összes számlájának tételeit találja.
  3. Számlák munkalapot, amelyből annyi lesz értelemszerűen ahány számlánk van az adott időszakban. Összes számla, külön munkalapokon tételekre bontva.

Innentől nincs más hátra, mint hogy élvezze a munka gördülékenységét!

A NAV Export segítségére lesz abban, hogy amilyen adatra éppen szüksége van, pillanatok alatt megtalálja, és tudjon más fontos dolgokra időt szakítani. Igy nem tudnak adatai elveszni, minden lényeges információ egy helyen megtalálható lesz.

Nem rendelkezik még NAV Exporttal, de felkeltette az érdeklődését?

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!

Posted on

Régi megbízható szoftver kiegészítése plusz szoftver modullal

Régi megbízható szoftver kiegészítése plusz szoftver modullal

Termék menedzsment és tömeges export

Új kiegészítő szoftver modullal bővült az Emma keretrendszer

A legtöbb asztalos, lapszabász cég a régi, bevált és megbízható vágó, optimalizáló program használata mellett dönt. Viszont szükség lehet egyéb kiegészítő funkciókra is. Úgy ahogy a technológia fejlődik, maga a cég is fejlődik. Az Emma VG – Fájl exportálóval nincs szükség egy teljes szoftver megvásárlására, csupán kiegészítőként szolgál. A cég által használt vágó, optimalizáló program alap funkcióit egészíti ki.

Mi is pontosan a fájl exportálás?

Adatok, fájlok lementése más programok által feldolgozható formátumban.

Ezt tudja az Emma VG – Fájl exportáló modul.

Milyen egyéb funkciói vannak?

  • Termékek és a termékek rész elemeinek rögzítése
  • Szálirány és darabszám megadható
  • A termékek a rögzítést követően szerkeszthetőek
  • Termék listában gyorskeresés
  • Tömeges exportálás (időt és pénzt spórolhatsz meg vele.)

Milyen előnyei vannak?

  • Magyar nyelvű
  • Leszabó, vágó lapszabász programokkal 100% kompatibilis
  • Több cég és alkalmazott együttes kezelésére alkalmas
  • Hordozható. A tárolt adatok bárhol és bármikor elérhetőek
  • Eszközfüggetlen. Minden típusú eszközzel kompatibilis
  • Beruházásmentes. Nincsenek többletköltségek.
vágó, optimalizáló program

Szoftver használatáról pár hasznos információ

Amint bejelentkeztél a szoftverbe, a vezérlőpult felületén három lehetőség közül választhatsz:

  • Új terméket tudsz létrehozni
  • Megtekintheted a már regisztrált termékeket
  • Illetve talán a legfontosabb, hogy tömeges exportot készíthetsz a termékekből, amellyel rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg

Új termék létrehozása

Korlátlan számú elem felvételére és a  szálirány tetszőleges kiválasztására van lehetőséged ha új terméket szeretnél felrögzíteni.

Már feltöltött termék

Az új termék létrehozása fülön belül tudod módosítani a termékeket vagy az elemeket is akár.

Terméklista

Ha épp egy korábban felrögzített termékre szeretnél ránézni, akkor a terméklistában könnyen megtalálhatod azt, amit keresel.

Tömeges exportálás

A gördülékenyebb munka érdekében korlátlan mennyiségű terméket és darabszámot megadhatsz az export elkészítéséhez. Ha elkészültél minden lépéssel, akkor kapni fogsz egy vg. fájlt, amelyet máris könnyedén betölthetsz az általad használt vágó optimalizáló programba.

 

Berényisoftware Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11. D. ép.

Telefon: +36 30 777 7529

Fejlesztés: fejlesztes@berenyisoft.com

Iroda: office@berenyisoft.com

Információ: info@berenyisoft.com

Lépjen kapcsolatba velünk!