BSys Sign Snapshot

BSys Sign Snapshot –
Hiteles pillanatkép!

BSys Sign Snapshot előnyei:

  • BSys Sign Snapshot által készített pillanatfelvételek teljes bizonyító erővel bírnak
  • Hiteles képernyőfelvétel a számítógép monitorjáról
  • Hiteles képernyőfelvétel honlapról
  • Ismétlődési időköz tetszőlegesen módosítható (30 mp, 1 perc, 5 perc, 15 perc, 30 perc, 1 óra, naponta, hetente, havonta, stb…)
hiteles pillanatfelvétel

Hiteles pillanatkép az irodában!

Cégvezetőként bizonyára már Ön is találkozott enervált munkavállalóval, aki csak ül az irodában, úgy tesz mint ha gondolkodna, holott Facebook-ozik, vagy Internetes híreket olvas, vagy csak pusztán nem dolgozik és az irodában töltődik fel. A tulajdonosi szemléletbe ez a fajta magatartás nem fér bele, hiszen nem azért kapja az alkalmazott a fizetését, hogy lazítson, hanem azért, hogy dolgozzon. 

Az Y és a Z generáció szülötteinél a fenti jelenség még inkább megfigyelhető és valljuk be őszintén, hogy ez idáig nem nagyon tudtunk, mint cégvezetők a fenti jelenséggel mit tenni, de szerencsére a BerényiSoft Kft. kifejlesztette a BSys Sign SnapShot szoftverét, amelynek segítségével az alkalmazott monitorjáról tetszőleges időközönként hiteles pillanatképeket tudunk készíteni.

BSys Sign Snapshot Működése

A BSys Sign Snapshot a felhasználó számítógépén észrevétlenül fut, miközben megadott időközönként monitorképet (több monitor esetén monitorképeket) készít. Az elkészült monitorképeket minősített elektronikus aláírással és időbélyegzővel látjuk el, amely dokumentum teljes bizonyító erővel fog bírni. 

Ön a dokumentumok segítségével
bármikor vissza tudja ellenőrizni, hogy alkalmazottja mivel töltötte drága idejét
és ezt egy bírósági tárgyaláson is igazolni tudja.

A minősített elektronikus aláíró és bélyegző tanúsítványok megfelelnek az eIDAS és az Eüt. előírásainak.
Minősített tanúsítvánnyal hitelesített dokumentumok teljes bizonyító erővel bírnak!

Hiteles pillanatkép az Interneten!

A BSys Sign Snapshot szolgáltatását használhatja az Interneten is.

Manapság egyre több hirdetés jelenik meg a weboldalakon. A tulajdonos és a megrendelő számára is fontos, hogy tudja azt igazolni, hogy a megadott időpontban az adott hirdetés megjelenítésre került a honlapon. 

Szolgáltatásunk segítségével az Ön által megadott honlapokról megadott időközönként pillanatképeket készítünk, amelyeket minősített elektronikus aláírással és időbélyegzővel látunk el, így Ön teljes bizonyító erővel igazolni tudja állítását.

Használhatja megoldásunkat:

  • banner hirdetések esetén
  • szponzorált tartalmak esetén
  • helyreigazítás esetén
  • stb…