Design

BerényiSoft – DESIGN

Egyediség, Stílus, Kreativitás

MenupontMiért válassza szolgáltatásunkat?

 

  • komplex design megoldást nyújtunk ügyfeleinknek
  • figyelembe vesszük a trendeket és az ügyfeleink kéréseit egyaránt
  • profi szakemberekkel dolgozunk: gyorsak, rugalmasak vagyunk
  • igényesen és precízen dolgozunk
Design

Design - Logótervezés

A tökéletes logó igényes, reprezentatív, időtálló, sokoldalú.

Új logót szeretne, vagy új termék logót? Esetleg egy meglévőt kellene átalakítani? Bármelyikre is legyen szükség mi készen állunk a gyors, minőségi, egyedi logók megalkotásában profi szinten. 

Fontos az átgondolt tervezés!

Legyen azonnal felismerhető és egyedi logója cége védjegye, cége arculatának meghatározó vizuális eleme. A tökéletes logó szimbolizálja a szervezetet, mely figyelemfelkeltő, hatásos és világszínvonalú összképet nyújt termékéről, szolgáltatásairól; ami maximálisan harmonizál a névjegykártyával, levélpapírral, borítékkal, email aláírással, pecséttel, mappával, jegyzettömbbel, közösségi média elemekkel, prezentációs sablonokkal, szórólapokkal, poszterekkel, plakáttal, megállító táblákkal, prospektusokkal.

A logó az a szimbólum, mely a többi ember fejében összeáll Önről az Önnel való kapcsolat során, mely cégét szimbolizálja az üzleti partnerei előtt.

BerenyiSoft Ev logó
berenyisoft_logo
GiftHunter logó
Idoinfo logó
Promenad logó
MakoHirado logó
hir45 logo
Polgári Hódmezővásárhelyért Alapítvány logó
Szél kertészet logó
mezohegyesi logó
Sowolu logó
PongiAblak logó

Design - Webes felületek

A webes felületek tervezése minden esetben több éves tapasztalatot igényel. Ne bízza kezdőkre webes felülete elkészítését!

Nem véletlen, hogy több tíz éves tapasztalatunk során meghatározó tevékenységi körünkké vált a design tervezés.Egy jó weboldal kiaknázza az elektronikus média kétirányú kommunikációjában rejlő lehetőségeit. Mi azonban nem csak jó, hanem kiemelkedően jó weboldalakat alkotunk, melyek egyediek és nem csak a külvilág felé közölnek információkat, hanem piackutató eszközök is egyben. Ügyfeleink igényeit és stílusát szem előtt tartva alkotunk egyedi, minőségi weboldalakat, figyelembe véve a jelenlegi piaci trendeket is. Munkánk célja nem más, mint hogy vállalkozásokat segítsünk abban, hogy a megfelelő információkat közöljék a megfelelő célcsoportnak a hozzájuk tartozó stílusjegy közvetítésével.

Design - Arculattervezés

Az emberek többsége vizuális alkat, vagyis sokkal jobban megjegyzi azokat az információkat, melyeket egy adott logóhoz, illetve színvilághoz tud kapcsolni.
Ha van egy olyan egységes arculat, amelyet következetesen tud alkalmazni bármilyen promóciós platformon, akkor minden egyes hirdetéssel, megjelenéssel erősíteni fogja cége márkanevét ami megkülönböztet a konkurenciától! Az arculat kialakítása igen összetett folyamat, mivel mind a külső, mind a belső értékeket fókuszba helyezzük az arculat kialakítása során. Segítséget nyújtunk abban, hogy mindenki megtalálhassa és kialakíthassa azt a képet, melyet önmagáról leginkább gondol és hitelesen képviselni tud. Ezzel felépítheti saját márkáját, arculatát, imázsát.

TrustM Arculattervezés
TrustM Arculattervezés 2
TrustM Arculattervezés 3

Facebook Borítókép készítése

Manapság a honlapok mellett egyre nagyobb figyelmet kap a közösségi média. A cégek többsége már rendelkezik Facebook oldallal, viszont a Facebook borítóképek nem kellően kidolgozottak. Cégünk segít Önnek professzionális és eredeti  Facebook borítóképek készítésében.

Berenyisoft Facebook Borítókép
PongiAblak Facebook borítókép
GiftHunter borítókép
Promenad Facebook borítókép
Makohirado Facebook borítókép

Design - Plakáttervezés

Plakát nyomdai

Informális ajánlat kérés