szoftverfejlesztes

Szoftverfejlesztés egy új szinten

 Szoftverfejlesztési egységünk elsősorban üzleti alkalmazások fejlesztésére specializálódott. A legmodernebb technológia használatával akár teljesen új webes és desktop megoldásokat nyújtunk egyéni preferenciák szerint, de a már meglévő rendszerek támogatását is biztosítjuk. A kiemelkedő végeredmény garantált a több éves tapasztalatunknak köszönhetően az üzleti alkalmazások és portálmegoldások fejlesztésében. A munkát minden esetben ügyfeleinkkel közösen végezzük. A folyamat során egy tanácsadó és egy elemző kollégánk rendszeresen tartja a kapcsolatot partnereinkkel, akik konzultációt követően felmérik az üzleti igényeket és a megoldási javaslataikat. A tökéletes eredmény eléréséhez egy közös workshop-on vesznek részt partnereink tanácsadóinkkal, ahol a tervek prezentálása után együtt véglegesítik funkcionális és technológiai elképzeléseket. 

Elosztott/többrétegű alkalmazások fejlesztése:

Vállaljuk továbbá a már megvalósított rendszerek második és harmadik szintű támogatását, amely magában foglal minden szükséges szolgáltatást, ami az SLA teljesítéséhez szükséges.

Dinamikusan fejleszthető, módosítható vállalati alkalmazások és portálok elkészítését

A szoftverfejlesztés és szoftver minőségbiztosítás szerves részét képezi a professzionális szoftvertesztelés, amely vállalatunk egyik meghatározó tevékenységi területe. Jól felkészült és professzionális tesztelő csapatunk feladata a szoftverhibák feltárása és kijavításának támogatása, továbbá a fejlesztés állapotának pontos és egzakt minőségi mérése. Cégünk a legmodernebb technológiával dolgozik, amelyek alapján végzünk  funkcionális és végfelhasználói teszteket, illetve tesztesetek automatizálása is a szolgáltatásaink közé tartozik. 

Porektjéhez az alábbi területeken tudunk segítséget biztosítani: