IT üzemeltetés – rendszer üzemeltetés

Belegondolt már valaha, mennyibe kerülhet Önnek, ha cége valamelyik informatikai eszköze vagy szolgáltatása egy sorsdöntő pillanatban nem, vagy legalábbis nem megfelelően működik? Utánaszámolt már, nagyságrendileg mennyi pénzt spórolhatna meg azzal, hogy optimalizáltatja cége informatikai rendszerét?

Rendszergazda

Mi az a rendszergazda szolgáltatás?

  • a rendszergazda már meglévő informatikai rendszereket üzemeltet

  • karbantartás, frissítések telepítése, monitorozás és meghibásodások elhárítása

  • vezetékes vagy vezeték nélküli hálózatépítés
xamarin-kepzes

Rendszerüzemeltetés 

Komplex vállalati informatikai rendszerek üzemeltetése sokéves rendszergazda tapasztalattal és korszerű tudással. Ne feledje, hogy az informatikai rendszerek működésének biztosításához, minden esetben szükség van a folyamatos karbantartásra! 

Biztonság 

Biztonsági megoldások A-Z IP alapú megfigyelő, rögzítő rendszerek, fájl titkosítás, VPN, tűzfalak, naplózás, spam szűrő rendszerek, naplózó megoldások, monitorozó rendszerek. Biztonsági audit. 

Hálózatépítés 

Cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik, akár több ezer végpontos, strukturált hálózatok építése terén. Ha hálózatépítésről van szó, válasszon profit! LAN, WAN, WIFI hálózatok tervezése, kivitelezése, kulcsra kész átadása. Hálózati aktív elemek (routerek, switchek) telepítése, konfigurálása, üzemeltetése. 

Üzemeltetés

Informális ajánlat kérés