Logó és arculattervezés

A tökéletes logó igényes, reprezentatív, időtálló, sokoldalú.

Új logót szeretne, vagy új termék logót? Esetleg egy meglévőt kellene átalakítani? Bármelyikre is legyen szükség mi készen állunk a gyors, minőségi, egyedi logók megalkotásában profi szinten. 

Logo tervezés

Miért válassza szolgáltatásunkat?

  • komplex design megoldást nyújtunk ügyfeleinknek

  • figyelembe vesszük a trendeket és az ügyfeleink kéréseit egyaránt

  • profi szakemberekkel dolgozunk: gyorsak, rugalmasak vagyunk

  • igényesen és precízen dolgozunk
Tervezés

Fontos az átgondolt tervezés!

Legyen azonnal felismerhető és egyedi logója cége védjegye, cége arculatának meghatározó vizuális eleme. A tökéletes logó szimbolizálja a szervezetet, mely figyelemfelkeltő, hatásos és világszínvonalú összképet nyújt termékéről, szolgáltatásairól; ami maximálisan harmonizál a névjegykártyával, levélpapírral, borítékkal, email aláírással, pecséttel, mappával, jegyzettömbbel, közösségi média elemekkel, prezentációs sablonokkal, szórólapokkal, poszterekkel, plakáttal, megállító táblákkal, prospektusokkal.

A logó az a szimbólum, mely a többi ember fejében összeáll Önről az Önnel való kapcsolat során, mely cégét szimbolizálja az üzleti partnerei előtt.

Arculattervezés

Az emberek többsége vizuális alkat, vagyis sokkal jobban megjegyzi azokat az információkat, melyeket egy adott logóhoz, illetve színvilághoz tud kapcsolni.
Ha van egy olyan egységes arculat, amelyet következetesen tud alkalmazni bármilyen promóciós platformon, akkor minden egyes hirdetéssel, megjelenéssel erősíteni fogja cége márkanevét ami megkülönböztet a konkurenciától! Az arculat kialakítása igen összetett folyamat, mivel mind a külső, mind a belső értékeket fókuszba helyezzük az arculat kialakítása során. Segítséget nyújtunk abban, hogy mindenki megtalálhassa és kialakíthassa azt a képet, melyet önmagáról leginkább gondol és hitelesen képviselni tud. Ezzel felépítheti saját márkáját, arculatát, imázsát.

Informális ajánlat kérés