Mobilfutár

Mobiltelefon szerviz otthonról

Márkától és gyártótól függetlenül vállaljuk minden meghibásodott készülék javítását és állapot felmérését.

Kedvező áron javítunk mobiltelefont, tabletet és laptopot egyaránt.

 

Mobilfutár – Mi mindenre megtaláljuk a megoldást!

Mobilfutár

Spórolj pénzt és időt!

BEVIZSGÁLÁS

1990 Ft-tól
  • A telefonodat alkalmanként 1.990 Ft-os áron vizsgáljuk be. A készüléked leadásával a bevizsgálási díj megfizetését vállalod, függetlenül attól, hogy javítható-e. Amennyiben a bevizsgálás után kéred a javítást, a bevizsgálási díjat jóváírjuk.

SZOFTVERES JAVÍTÁS

3 990 Ft-tól
  • A szoftveres javítás díjáról minden esetben az árajánlatból tudsz tájékozódni. Egyes készülékek szoftveres javítása nagyon gyorsan megvan, míg másokkal sokat kell dolgozni. A technikus kollégáink a bevizsgálás alatt a tapasztalataik alapján állapítja meg a szoftveres probléma nehézségi fokát.

HARDVERES JAVÍTÁS

4 990 Ft -tól
  • A legtöbb hardveres javítást 4.990 Ft-ért vállaljuk, komolyabb probléma esetén (pl. alaplapjavítás) a díj magasabb lehet, amit az árajánlatban is fel fogunk tüntetni Ha a telefonodba alkatrészt kell cserélni, azt a munkadíjon felül kell fizetni.

ALKATRÉSZ ÁRAK

5 990 Ft -tól
  • A javítás során felhasznált alkatrészek árai egyediek, ezek az árajánlatban lesznek feltüntetve. Szervizünk nagy raktárkészlettel rendelkezik, így a nevesebb márkákat raktárról tudjuk javítani.

Hibajegy felvétele

Mobilfutár – Telefon javítás hatékonyan!

Szervizünk működése

1. Hibajelentés

A készüléked hibáját online kell bejelentened az oldalon található űrlapon. (Hibajegy felvétele) A gyors, megfelelő bevizsgálás érdekében pontosan írd le, hogyan keletkezett a hiba, mikor jön elő, mióta áll fenn a probléma. Minden legapróbb részlet fontos információ nekünk. Ha kitöltötted az űrlapot, kattints a Hibajegy beküldése gombra.

2. Feldolgozás

Bejelentés után egyik technikusunk megvizsgálja a hibajegyet, felméri, hogy a készülék javítható-e, milyen mértékben sérülhetett, előreláthatólag milyen javításra lesz szükség, az alkatrészek beszerezési idejére ad egy becslést, illetve egy előzetes árkalkulációt küld. Ez maximum 2 munkanapot vesz igénybe.

3. Beküldés

Ha megkaptad a válasz e-mailt, készüléked javítható és az előzetes árkalkuláció is megfelelő, akkor a következő lépés, hogy készülékedet eljuttatod a szervizünkbe. Nem kell mást tenned, mint bedobozolni a telefont és várni a futárt, hogy felvegye a telefont. (Mobilfutár) Ha a készüléked eljut a szegedi szervizünkbe, munkatársaink átnézik a készülékedet, egyeztetik a telefonod adatait a hibajeggyel, hiteles fényképet készítenek az átvételkori állapotról. A hibajegybe rögzítik, hogy milyen sérülések találhatóak rajta, milyen állapotban van.

4. Bevizsgálás

A hibajegybe való rögzítést követően technikusaink egymással harcolva küzdenek meg, hogy a Te telefonodat javíthassák. A győztes kolléga a telefonod bevizsgálásával folytatja munkáját. Technikusunk megvizsgálja, megnézi, milyen problémával áll szemben. Egy alapos bevizsgálás után, mely maximum 3 munkanapot vesz igénybe, ismét e-mailt kapsz arról, hogy miket találtunk a bevizsgáláskor, milyen javításokra lesz szükség, milyen alkatrészeket kell cserélni, a javítás és az alkatrészbeszerzés mennyi idõt vesz igénybe. Az e-mail egy részletes árajánlatot is tartalmazni fog a javításról.

5. Javítás megrendelése

Ha az árajánlatot tartalmazó e-mail tartalma tetszik neked, egy válasz e-maillel már meg is rendelheted a javítást. Amennyiben nem győzött meg téged az e-mailünk, a válasz e-mailben jelezd, hogy elállsz a javítástól. Ebben az esetben készülékedet visszaküldjük neked az átvételkori állapotban. A szállítási díjat (1.990 Ft) és a bevizsgálási díjat (1.990 Ft) kell ebben az esetben kifizetned. Amennyiben elfogadtad az emailben küldött árajánlatot, mi munkához is látunk. A szükséges alkatrészeket, ha nincs raktáron, lerendeljük. Ha minden feltétel megvan a javításhoz, először megjavítjuk majd alaposan leteszteljük a telefonodat. Ha a készüléked elkészült, sms-ben, vagy e-mail-ben értesítünk.

A telefon átvétele

Miután kész a telefonod és megkaptad az e-mailt, a készüléket becsomagoljuk, majd visszaküldjük. (Mobilfutár) Amennyiben változás történik az átvételi címben, azonnal jelezd szervizünknek, hogy a megfelelő címre küldjük ki a telefonodat! A készüléket a GLS futárszolgálat fogja neked kiszállítani. Miután átvetted a telefonodat, használd kedved szerint, ha ismételten szükséged van neked vagy egy barátodnak telefonjavításra, ne habozz, keressetek minket!

Szerviz garancia

Szervizünk a javításokat és az általunk beszerzett alkatrészeket 180 napos garanciával adja. Ha 180 napon belül a probléma újra előjön vagy a cserélt alkatrész nem működik megfelelően, bevizsgálás után díjmentesen javítjuk. Az általad beszerzett, számunkra ismeretlen forrásból származó alkatrészekre sajnos nem tudunk garanciát vállalni. Szoftveres javításra csak akkor tudunk garanciát vállalni, ha a hiba nem felhasználói eredetű. A készüléken tárolt adataidra próbálunk minél jobban vigyázni, de garanciát a megmaradásukra nem tudunk vállalni, a legjobb, ha készítesz róla biztonsági másolatot.

Telefon típusok