SAM – Szoftver vagyonkezelés

SAM – Szoftvereszköz-Gazdálkodás cégeknek!

Szolgáltatásunkkal optimalizálhatja cége szoftveres költségeit. 

MenupontSAM előnyei?

 

  • költségcsökkenés (szoftver, support)
  • megfelelő szoftverek beszerzésével javul a cég termelékenysége
  • üzleti és jogi kockázatok mérséklése
  • etikus szoftverhasználat
  • adatbiztonság
SAM - Szoftvereszköz-Gazdálkodás
Software Asset Management

Manapság a cégek számtalan informatikai eszközt (laptop, tablet, okostelefon) és szoftveres megoldást használnak, teszik ezt azért, hogy minél nagyobb hatékonyságot érjenek el versenytársaikkal szemben. A sok eszköz, a sok szoftver beleértve a mobil applikációkat is átláthatatlanná teszi egy cégvezető számára a céges szoftverkörnyezetet.

 

Spóroljon szoftverein SAM -mal!

Manapság több 100 szoftver gyártó tud megoldással szolgálni egy adott problémára és a legtöbb felső vezetőnek nincs kellő energiája arra, hogy elmélyedjen a gyártók által kínált szoftver megoldásokban, ezért gyakran hibásan rosszul döntenek.

A BerényiSoft SAM szolgáltatása leveszi az Ön válláról a terhet!

Igényfelmérés, leltár

Egyik cégvezető sem szeret a felesleges nem használt licencekért fizetni, ezért szolgáltatásunk első lépéseként elkészítjük cége teljes szoftver leltárát.

A leltár eredményeként Ön tájékozódást kap a felesleges szoftverhasználatról, illetve ha van akkor az illegális szoftverhasználatról.

Javaslattétel

A cégvezetőtől nem várható el, hogy minden egyes szoftverének ismerje az ÁSZF-ét és licencelési politikáját.

A BerényiSoft szakemberei a szoftver leltárt követően javaslatot tesznek a szoftver licencek optimalizálására, hogy Ön ne fizessen feleslegesen olyan szolgáltatásért, amit nem használ, vagy nem használ ki teljesen. 

Vásárlás

Segítünk megtalálni a legoptimálisabb szoftvert egy adott problémára. 

Mi a BerényiSoft-nál elvégezzük a piacelemzést és az adott szoftverekre  SWOT analízist készítünk, így az Ön számára minden információ a rendelkezésére fog állni, hogy megfelelő döntést tudjon hozni. Segítünk a szoftverek kiválasztásában, bevezetésében, használatában.

Szoftverkövetés

A BerényiSoft által kínált szolgáltatás segítségével nyomon követheti a licence lejáratát, lehetővé téve ezzel a cég számára az etikus szoftver használatot.

Ez az információ fontos lehet, mind a licence szerződés megsértéséből adódó jogi költségek kiküszöbölése miatt, mind a vállalat hírneve szempontjából.

Informális ajánlat kérés