Posted on

Synology – Távoli munka – VPN Plus licenszek ingyenesen

Ingyenes, kötelezettségek nélkül

Példátlan időket élünk.
Az alkalmazottak kötelesek otthonról dolgozni, és erre jelenleg a munkáltatók sincsenek felkészülve.
Az elmúlt két hónapban ötszörösére nőtt a VPN Plus használata.
Annak érdekében, hogy több vállalatnak biztosítsunk hozzáférést egy könnyen bevezethető VPN megoldáshoz,
a VPN Plus licenszeit ingyenessé tesszük 2020 április 6-tól szeptember 30-ig.

Synology VPN Licence

2020 április 6-tól kezdődően (00:00 PDT)
a VPN Plus kliens és a helyek közötti VPN licenszek ingyenesek lesznek az alkalmazáson belüli vásárlásokon keresztül a Synology rútereken.
További lépésekre nincs szükség.
A licenszek ingyenesek maradnak 2020 szeptember 30-ig.
Az ebben az időszakban vásárolt licenszek állandóak és nem járnak le.

Mi a VPN Plus, 60 másodpercben

 WebVPNSynology SSL VPNSSTP, OpenVPN, L2TP/IPSec
ÜgyfélBöngészőWindows, Mac, Android, iOS – Synology VPN kliensselHarmadik fél kliens vagy natív operatív rendszer támogatása
Azonnali hozzáférés belső weblapokhoz, úgy mint a vállalatirányítási rendszerekhez és tesztkörnyezetekhez.Nagy teljesítményű VPN protokoll, mely elérhetővé teszi az irodai hálózathoz történő hozzáférést. Férjen hozzá közvetlenül az SMB-n és böngészőn keresztül elérhető intranet portálok fájlaihoz, mintha a helyszínen lenne. Osztott alagutas módot támogat.Biztonságos kapcsolat a munkahelyi hálózathoz. A standard protokoll támogatás biztosítja a legszélesebb kliens támogatását.
JegyzetekCsak weblapokLDAP kliens szükségesKörülményesebb beállítani és bevezetni, mivel előfordulhat, hogy tanúsítvány és a kliens telepítése szükséges

Helyek közötti VPN

Osztott munkaerő politikát folytat? Kapcsolódjon más helyszínekhez az erőforrások megosztása érdekében anélkül, hogy minden kliensen VPN hozzáférést kelljen beállítania. Megoldásunk hibrid felhő környezeteket használó vállalatok részére Microsoft® Azure™ VPN portálokat is támogat.

Ellenőrzés és menedzsment

A valós idejű statisztikák és riportok gyorsan elérhetővé teszik az IT részére a hálózati irányelvek ellenőrzését és finomítását. Sávszélesség kontroll, AD/LDAP támogatás és kapcsolódási napló a standard csomag részét képezik.

Synology elérhető modellek
  1. Kétirányú (MB/s). A VPN Pluson keresztül létrehozott egyetlen VPN kapcsolat alapján került tesztelésre, Ixchariot és SRM 1.2.3. használata által. A teljesítmény változhat környezeti változók, egyéb terhelés és a kapcsolatok számának függvényében.
  2. Fogadás/továbbítás (Mb/s). Csak referenciaként. Egyetlen csatornával, Ixchariot és SRM 1.2.3. használata által került tesztelésre. A teljesítmény változhat környezeti változók, egyéb terhelés és a kapcsolatok számának függvényében.

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!