Synology

Minden informatikai rendszer központjában az adatok állnak – és így kap kiemelkedően fontos szerepet a Synology. A BSys rendszerünk fejlesztésekor azt a célt tűztük ki célul, hogy lehetőséget adjunk adatok kezelésére és védelmük biztosítására bárhol a világon. A Synology -ra azért esett a választásunk, mert egyedülálló lehetőséget kínál a vállalkozások számára az adatok kezelésére, védelmére és megóvására, legyen szó merevlemezeken, vagy akár hibrid felhő architektúrában tárolt adatok hozzáférésének biztosításáról.

Vállalati fájlszerver

Egyszerre élvezheti a felhő rugalmasságát és a saját gép fájlszolgáltatásai által kínált szabályozási lehetőségeket, így mindvégig az adatai az Ön kezében vannak, mégis hatékonyan együttműködhet munkatársaival céges partnereivel és oszthatja meg a fájlokat a felhasználók között.

Irodák közötti fájlszinkronizálás és -megosztás

Manapság már egyre több vállalat alkalmaz külsős munkatársakat, akik világ különböző pontjain szeretnének a cég közös fájljain dolgozni. Az irodák közötti fájlszinkronizálási és -megosztási megoldása révén az adatok zökkenőmentesen szinkronizálhatók az egyes telephelyek között, így az alkalmazottak a munkára összpontosíthatnak.

Biztonságos üzleti levelezés

​​Megbízható, kiváló ár-érték arányú, helyi rendszeren futó levelezőszolgáltatás. A MailPlus segítségével nagyvállalati szintű levelezőszervert hozhat létre, és bármikor, bárhonnan hozzáférhet fontos e-mailjeihez.

Nagyvállalatoknak

Synology RackStation RS820RP+
Synology RackStation RS2418RP+
Synology RackStation RS1219+ (8 GB)
Synology RackStation RS1219+

Középvállalatoknak

Synology RackStation RS1219+ (16 GB)
Synology DiskStation DS418
Synology DiskStation DS418

Mikró és kis vállalatoknak

Synology DiskStation DS718+
Synology DiskStation DS418
Synology DiskStation DS218+
Synology DiskStation DS218+

Hivatalos rendszerintegrátorként korrekt tájékoztatással és versenyképes árakkal segítünk kiválasztani az Ön számára ideális eszközt.

Termékeink a hivatalos magyar képviselet által kerültek forgalomba, így biztosan jár melléjük a megfelelő terméktámogatás.