Ügyfélhívó rendszer

Az ügyfélhívó rendszer lényege

Az ügyfélhívó rendszer más rendszerekhez képest költséghatékonysága és egyszerűsége révén ideális választás hivatalok, irodák ügyfélhívó feladatai ellátására.

ugyfelhivo rendszer

Az ügyfélhívó rendszer bemutatása

Ügyfélkapu modul

Ügyfélhívó rendszerünk adminisztrációs felülete. A szoftveren belül külön tudjuk kezelni az alkalmazottakat, akiket osztályonként, irodánként csoportosíthatunk. Minden egyes alkalmazotthoz beállítható, hogy melyik osztályhoz, csoporthoz tartozik. Az alkalmazottak regisztrációjakor beállítható, hogy az ügyfél melyik irányba érheti el az ügyintézőt, így könnyítve meg az ügyfelek számára, hogy minél hamarabb megtalálják az ügyintézőt.

Környezetbarát megoldás

Az adminisztrációs felületen egyedileg testreszabható a jegy tartalma, kinézete, illetve a jegy nyomtató is egyedileg konfigurálható. A kinyomtatott jegy mérete optimalizált, így Ön jelentős mennyiségű papírt spórolhat meg.

Jelentések, Statisztikák

A vezetők részére elérhető az előzmények nyomtatása modul, amelynek segítségével nyomon követhetőek az ügyfél mozgások, és ez által mérhetővé válik az ügyintéző munkája.

Előzetes időpontra bejelentkezés

Az alkalmazás lehetőséget biztosít az ügyfeleknek előzetes időpontra való bejelentkezésre, ez a funkció a programon belül a naptár menüpontot választva érhető el.

Prioritások kezelése

Az ügyfélhívó rendszer lehetőséget biztosít az ügyfelek priorizálására is. A funkció segítségével 4 prioritást állíthatunk fel az ügyfeleink között, például:

 • Azonnali
 • Jegykiadás, postai ügyintézés
 • Előzetes bejelentkezés
 • Normál jegykiadás

Moduláris felépítés

Az ügyfélszerver modul segítségével lehetőségünk van az ügyfélhívó és ügyfélkijelző modulokat több számítógépen, notebookon is futtatni párhuzamosan.

Ügyfélkijelző modul

Az ügyfelek egy digitális televízión követhetik nyomon az eseményeket. A program segítségével beállíthatjuk a kijelzőn megjelenő információkat. A kijelzőn elhelyezhetünk videó-reklám anyagot, továbbá az ügyfél híváshoz is tetszőleges hangot rendelhetünk.

A már meglévő rendszerhez az alábbi program modulokat ajánljuk figyelmébe:

 • Intelligens nyomógombok használata
  ügyfél újrahívása, ügyfél szám szerinti hívása, ügyfél átküldése másik ügyintézőhöz
 • Intelligens jegy
  Statisztikai adatok figyelembe vételével, várakozó ügyfelek számának és a kb. várakozási idő feltüntetése a kinyomtatott jegyen
 • Több kijelző támogatása az ügyféltérben
 • Érintőképernyős jegykiadó terminálok felállítása (így nincs szükség helyszíni ügyintézőre)
 • Ebédszünet funkció

Ügyféltámogatás

Fizetős ügyfeleink számára ingyenes támogatást biztosítunk.

Segítséget kérhet email-en az imre.berenyi@berenyisoft.com -on,
vagy telefonon munkanapokon a 06-30/7777-529-es telefonszámon 9:00 – 18:00 között.  

Rendkívüli esetben hétvégén és munkaszüneti napokon is ügyfeleink rendelkezésére állunk!

Egyedi igények kivitelezését is igyekszünk megoldani, illetve személyre szabott szoftverfejlesztési lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára.