Virtuális séta

Virtuális séták, panoráma filmek, ingatlan videók 360 fok, 3D minőség

360 Project
Légy részese ennek a virtuális világnak!

Mi az, hogy 3D Virtuális séta?

Virtuális séta segítségével prezentálni tudunk egy adott helyet anélkül, hogy a látogatónak ott kellene lennie személyesen. Persze a virtuális séta nem tudja helyettesíteni az igazi élő élményt, de egy jó módszer lehet arra, hogy a látogató megkapja a kedvét, hogy az adott helyet igaziból is megnézze – tehát jó reklám is. Virtuális túra valójában nem más, mint több egymással összekötött panorámakép.

virtuális séta

Mit is csinálunk?

virtuális séta

360 fokos képek és videók készítését vállaljuk, melyekkel külső és belső tereket tudunk bemutatni úgy, mintha valóban ott sétálnánk a helyszínen.

A virtuális séta lényege, hogy a 360 fokos képeket (más néven panoráma fotókat) összekötve virtuális sétát hozunk létre és ezzel bejárhatóvá tesszük az adott helyszínt nyilak, előnézeti képek vagy akár térkép/alaprajz segítségével.

Virtuális séta - Kinek ajánljuk?

Akik szeretnék láthatóbbá, egyedibbé tenni vállalkozásukat és kihozni belőle a maximumot, illetve segíteni ügyfeleiknek, vásárlóiknak és látogatóiknak a könnyebb tájékozódásban és döntéseik meghozatalában. Természetesen szolgáltatásunk bárki számára elérhető. Legyen szó egy építőipari cég vezetőjéről vagy egy önkormányzatról, mi segítünk elképzelései megvalósításában.

Virtuális séta - Milyen célra?

Ez egy új, XXI. századi modern technológia, ami új kapukat nyit meg bármilyen célközönséged is legyen. A virtuális séta nem csak képeket és videókat tartalmazhat, hanem információt is közölhet velünk, ami lehet akár egy üzlet nyitvatartási ideje, de akár egy edzőtermi gép használatának bemutatása is. Egy ilyen virtuális sétát bárki barmikor bárhonnan bármilyen eszközről el tud érni. Telefonnal is szinkronizálható az eszköz és vízálló. 

edzőterem

A 360 fokos képek és videók képesek bemutatni a helység minden egyes kis zugát, ami felgyorsítja az értékesítési folyamatot például egy ingatlan eladásánál. A normál 2D fényképekkel ellátott egyszerű szöveg helyett a potenciális látogatók teljes körű, magával ragadó élményt élvezhetnek a helyiségekben való séta során.

E-étel/E-ital kártya
Erdő

Forduljon hozzánk bizalommal!