Weboldal vírusmentesítés

Weboldal vírusmentesítés

Prémium takarítás weboldalán! 

MenupontBerényiSoft szolgáltatásai

 

  • Weboldal vírusmentesítés
  • WordPress honlap vírusmentesítés
  • Joomla honlap vírusmentesítés
  • Honlap PHP verziójának frissítése
  • WordPress, Joomla keretrendszer frissítése
  • WordPress, Joomla modulok frissítése
  • HTTPS beállítás
  • Két kulcsos beléptetés beállítása az felhasználókhoz.
Weboldal vírusmentesítés

Honlapja trójai vírussal fertőzött…

Miután fertőzött lett a weboldal, a potenciális látogatók számára nem fog megnyílni, mivel a látogatók számára a Google böngészője jelezni fogja, hogy az oldal vírusos lett, vagy a kliens gépre telepített vírusirtó fogja meggátolni az oldal megjelenését megvédve ezzel a felhasználó számítógépét.

Egy vírusos honlap az Ön cégének presztízsveszteséggel jár! 

Azonnali weboldal vírusmentesítés és honlap helyreállítás

Manapság a cégek vállalkozások egyre szívesebben használnak nyílt forráskódú ingyenes tartalomkezelő rendszereket (WordPress, Joomla, stb…) saját céges honlapjuk kialakítására. Döntés hátterében legtöbbször az áll, hogy a keretrendszerek ingyenesen igénybe vehetőek és több millió beépülő modullal bővíthető az oldal funkcionalitása, így gyorsan és költséghatékonyan lehet oldalakat létrehozni.

A legtöbb cég azonban egy fontos szempontot elfelejt, hogy ezekre a honlapokra a honlap fejlesztőjével, vagy üzemeltetőjével support szerződést kössön. A szerződés elmaradását követően a legtöbb honlap gazdátlanná válik és a nyílt forráskódnak köszönhetően sérülékeny lesz.

Előzze meg a bajt, kössön most meglévő honlapjára support szerződést!

További ajánlások

Védje weboldalát HTTPS protokollal.

A HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) egy internetes kommunikációs protokoll, amely gondoskodik az adatok integritásáról és bizalmas kezeléséről a felhasználó számítógépe és a webhely között. A felhasználók a webhelyek használatakor biztonságos és privát internetes élményt várnak el. Javasoljuk, hogy alkalmazza a HTTPS protokollt annak érdekében, hogy a webhely tartalmától függetlenül védje a felhasználók és az Ön webhelye közötti kapcsolatokat. (Forrás: Google)