Windows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC

A Windows új verziója az Embedded/IoT piacra

A Windows 10 IoT Enterprise egy olyan operációs rendszer, amelyet kifejezetten beágyazott/IoT forgatókönyvekre terveztek és optimalizáltak, például: kiskereskedelem, egészségügyi, ATM-ek, játékok, ipari automatizálás és mások. Az új Windows 10 technológián alapszik, fejlett zárolási képességekkel, Win32-kompatibilitást és univerzális Windows alkalmazástámogatással.

Mivel a rendszer a Windows 10 teljes verzióján alapul, teljes kompatibilitást kínál az alkalmazásokhoz és illesztőprogramokhoz (Universal Windows Platform). Az x64 és ARM64 kompatibilis architektúrákhoz érhető el. A korábbi verziókhoz hasonlóan az új rendszer az általános elérhetőségtől számítva 10 évig lesz elérhető és támogatja a Microsoft.

Jellemzők

Futtasson felhőalapú natív Linux-munkaterheléseket Windows IoT-en az éles üzembe helyezésekben. Mostantól mindkét platform legjobbjait kihasználhatja ahelyett, hogy a Windows és a Linux között választana IoT-megoldásait.

Az összes jelenleg elérhető beágyazott szolgáltatás és funkció

  • Egységes írási szűrő
  • Billentyűzet szűrő
  • Egyéni bejelentkezés
  • Embedded Boot
  • Shell Launcher V2

EPKEA és PKEA licencek

A Windows 10 IoT Enterprise összes licence elérhető EPKEA és PKEA licencként.

EPKEA: Kap egy fő termékkulcsot a Windows 10 IoT Enterprise Image-hez. Ezt a termékkulcsot 50 000 alkalommal aktiválhatja.

PKEA: Minden egyes eszközhöz más termékkulcsot kap.

Érték alapú árképzés

A Windows 10 IoT Enterprise 2016-os évfordulós frissítésével a Microsoft a számítási képességekhez igazodó értékalapú árképzési modellre váltott. A Windows 10 IoT Enterprise új verzióinál ez a használt CPU-tól függ. Az LTSC-hez három, az SAC-verzióhoz pedig három különböző SKU tartozik.

Mi az Embedded

A Windows Embedded olyan operációs rendszerek családja, amelyek ismerős eszközöket és technológiákat kínálnak a fejlesztők számára, hogy gyorsan piacra vigyék az intelligens, összekapcsolt, szolgáltatás-orientált eszközök következő generációját. Lehetővé teszi az iparági szabványokkal és a Microsoft technológiáival való együttműködést, lehetővé téve a számítógépekhez, szolgáltatásokhoz, szerverekhez és egyéb eszközökhöz való csatlakozást.

A Windows Embedded mögött a Windows Embedded Partners és egy aktív fejlesztői közösség világméretű támogatása áll, a termékek általában 10 évig elérhetőek és támogatottak.

Előnyei
– költséghatékony
– egyszerű engedélyezési modell
 – a termék hosszú elérhetősége
 – teljes Windows 10 Enterprise funkcionalitás
 – fokozott biztonság és stabilitás a további beépített zárolási funkciók révén

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!