Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail

Az új Windows 8.1 technológián alapul, és minden Embedded Lockdown szolgáltatást tartalmaz az eszköz biztonságossá tétele érdekében

A Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail a Windows Embedded POSReady 7 utódja.  Mivel a rendszer a teljes Windows 8.1 Pro rendszeren alapul, teljes kompatibilitást kínál az alkalmazásokhoz és illesztőprogramokhoz.

10 érv, hogy miért a Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail a megfelelő Önnek

Egyszerű beállítás

A Windows Embedded 8.1 Industry Pro ugyanazt a beállítást használja, mint a kiskereskedelmi verzió. Ez lehetővé teszi ugyanazon ismert eszközök használatát az operációs rendszer telepítéséhez és üzembe helyezéséhez az eszközökön.

Lezárási funkciók

A zárolási funkciók használatával növelheti a beágyazott képek biztonságát. A Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail bemutatja az új egyesített írásszűrőt, amely egyesíti a továbbfejlesztett írásszűrő, a fájlalapú írásszűrő és a rendszerleíróadatbázis-szűrő legjavát! Ezenkívül hozzáadja az USB-szűrőt, hogy fekete vagy fehér listát hozzon létre az eszközön használható USB-eszközökhöz.

Testreszabható​

A Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail lehetővé teszi szolgáltatások hozzáadását és eltávolítását a „Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása” párbeszédpanelen.

Embedded Lockdown Manager

Az új Embedded Lockdown Manager segítségével a rendszergazdák távolról kezelhetik a zárolási funkciókat. Ez megtehető grafikusan az új MMC beépülő modulon keresztül, vagy PowerShell-szkriptekkel a továbbfejlesztett WMI felület segítségével.  Az MMC beépülő modul lehetővé teszi az egységes írásszűrő, a billentyűzetszűrő illesztőprogram, a párbeszédablakszűrő és a Shell Launcher egyszerű konfigurálását.

Biztonság

Használja a Biztonságos rendszerindítást annak biztosítására, hogy csak a Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail ellenőrzött képét lehessen elindítani az eszközön.

Védje meg a rendszer merevlemezét a BitLocker segítségével, és kösse össze a TPM chippel. Így a merevlemez csak akkor fog működni, ha benne van az eszközben – minden IP-je védett lesz.

Modern felhasználói felület

A Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail rendszerrel az új Modern felhasználói felületet is beépítheti, hogy ujjbarát bevitelt tegyen lehetővé eszközein. Még ha nincs is szüksége az új Modern felületre, akkor is használhatja az új, nagy teljesítményű WinRT könyvtárat alkalmazásai elkészítésekor.

Billentyűzet szűrő-illesztőprogram

Blokkolja a nem kívánt billentyűket és/vagy billentyűkombinációkat a Keyboard Filter Driver segítségével. Ekkor az új verzió is támogatja a billentyűk szűrését az On-Screen-Keyboardról!

Nyelvi csomagok

A Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail több mint 30 nyelven érhető el. Menet közben válthat nyelvet.

WinRT

A Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail az új Windows Runtime-ot is tartalmazza, amely a Microsoft új, hatékony keretrendszere a következő generációs alkalmazások létrehozásához. A WinRT a Win32 API helyettesítője, és lehetővé teszi a rendszer összes funkciójának nagyon egyszerű elérését a C++, .NET és még HTML5 alkalmazásokból is.

VHD Boot

Telepítse a Windows rendszert közvetlenül egy VHD-fájlba, és indítsa el onnan. Ez számos funkciót tesz lehetővé, kezdve az egyszerűbb szervizeléstől, klónozástól stb.

Képkészítési folyamat

A Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail közvetlenül a céleszközre kerül telepítésre.

Az OPK tartalmaz egy indítható telepítő DVD-t, amely végigvezeti Önt a teljes telepítési folyamaton közvetlenül az eszközön.

A Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail további funkciókat is tartalmaz, például az egyesített írásszűrőt a kép védelmére. Az új Embedded Lockdown Manager segítségével helyileg vagy akár távolról is konfigurálhatja a zárolási funkciókat – akár az MMC beépülő modul vagy a PowerShell szkriptek használatával.

Licencek és eszköztár

Licenc számLeírásMegjegyzés

5JV-00164

Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail Runtime License

Minden eszközhöz egy licenc szükséges

X19-09648
X19-09653

Windows Embedded 8.1 Industry Pro OPK
Windows Embedded 8.1 Industry Pro MUI OPK

Díjmentesen a  Windows Embedded 8.1 Industry Pro Retail képfájlok létrehozásához szükséges eszközkészlet

Licenc és eszközkészlet

Elérhetőség

A mainstream támogatás vége

A kiterjesztett támogatás vége

20282018. 07. 10.2023. 07. 11.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!