Windows Embedded 8 Standard

A Windows Embedded 8 Standard az új rugalmas beágyazott operációs rendszer, amely az Ön igényei szerint testre szabható!

Több mint 250 modulra van felosztva, amelyek lehetővé teszik, hogy az operációs rendszernek csak azokat a részeit válassza ki, amelyekre valóban szükség van. A telepítés nagyon egyszerű, és közvetlenül a céleszközön történik az Image Builder varázsló segítségével.

13 érv a Windows Embedded Standard 8 mellett​

Egyszerű beállítás

A Windows Embedded 8 Standard egy egyszerű telepítő varázslóval (Image Builder Wizard) rendelkezik, amely lehetővé teszi a telepítést közvetlenül a céleszközre. Fedezze fel az új, könnyen használható beállítási élményt a beágyazott területen

Lezárási funkciók

A zárolási funkciók használatával növelheti a beágyazott képek biztonságát. A Windows Embedded 8 Standard bemutatja az új egyesített írásszűrőt, amely egyesíti a továbbfejlesztett írásszűrő, a fájl alapú írásszűrő és a rendszerleíróadatbázis-szűrő legjavát!

Komponentesített

A Windows Embedded 8 Standard még komponensesebb, és több mint 250 szolgáltatáscsomagot kínál, így testre szabhatja a képet a kívánt módon.

Modulok

A Windows Embedded 8 Standard új funkciót vezet be, amely lehetővé teszi az alkalmazások és/vagy illesztőprogramok egyedi összetevőinek összeállítását. Ezeket az egyedi összetevőket moduloknak nevezzük. A Modultervezővel egyszerűen létrehozhat egyéni modulokat.

Embedded Lockdown Manager

Az új Embedded Lockdown Manager segítségével a rendszergazdák távolról kezelhetik a zárolási funkciókat. Ez megtehető grafikusan az új MMC beépülő modulon keresztül, vagy PowerShell-szkriptekkel a továbbfejlesztett WMI felület segítségével. Az MMC beépülő modul lehetővé teszi az egységes írásszűrő, a billentyűzetszűrő illesztőprogram, a párbeszédablakszűrő és a Shell Launcher egyszerű konfigurálását.

Biztonság

Használja a Biztonságos rendszerindítást annak biztosítására, hogy csak a Windows Embedded 8 Standard ellenőrzött képét lehessen elindítani az eszközön. Védje meg a rendszer merevlemezét a BitLocker segítségével, és kösse össze a TPM chippel. Így a merevlemez csak akkor fog működni, ha benne van az eszközben – minden IP-je védett lesz.

Márkaépítés

Használja a Unbranded Boot funkciót a rendszerindítási logó letiltásához és a rendszerindítás-kezelő hozzáférésének blokkolásához. Vagy használja az Egyéni bejelentkezést a bejelentkezési képernyő letiltásához és az összes Windows állapotüzenet eltávolításához. A márkaépítési funkciókkal teljesen elrejtheti a Windows rendszert a végfelhasználó elől.

Modern felhasználói felület

A Windows Embedded 8 Standard rendszerrel az új Modern felhasználói felületet is beépítheti, hogy ujjbarát bevitelt tegyen lehetővé eszközein. Még akkor is, ha nincs szüksége az új Modern felületre, akkor is használhatja az új, nagy teljesítményű WinRT könyvtárat az alkalmazások készítésekor.

Billentyűzet szűrő-illesztőprogram

Blokkolja a nem kívánt billentyűket és/vagy billentyűkombinációkat a Keyboard Filter Driver segítségével. Ezután az új verzió támogatja a billentyűk szűrését az On-Screen-Keyboardról is

Nyelvi csomagok

A Windows Embedded 8 Standard több mint 30 nyelven érhető el. Menet közben válthat nyelvet.

Telepítési képszolgáltatás és -kezelés (DISM)

Adjon hozzá Windows-szolgáltatásokat menet közben. Nem kell újratelepítenie a Windows-t – csak adja hozzá a szükséges szolgáltatásokat.

WinRT

A Windows Embedded 8 Standard tartalmazza az új Windows Runtime-ot is, amely a Microsoft új, hatékony keretrendszere a következő generációs alkalmazások létrehozásához. A WinRT a Win32 API helyettesítője, és lehetővé teszi a rendszer összes funkciójának nagyon egyszerű elérését a C++, .NET és még HTML5 alkalmazásokból is.

VHD Boot

Telepítse a Windows rendszert közvetlenül egy VHD-fájlba, és indítsa el onnan. Ez számos funkciót tesz lehetővé, kezdve az egyszerűbb szervizeléstől, klónozástól stb.

Licenc és eszköztár

Licenc számLeírásMegjegyzés

7WT-00094

Windows Embedded 8 Standard Runtime License

Minden eszközhöz egy licenc szükséges

5CA-00054

Windows Embedded 8 Standard Toolkit

Eszközkészlet a Windows Embedded 8 Standard képek létrehozásához – csak egyszer szükséges

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!