Windows Embedded POSReady 2009

A Windows Embedded POSReady 2009 egy Windows XP Embeddeden alapuló, rugalmas operációs rendszer.

 Egy grafikus varázsló lehetővé teszi a POSReady 2009 nagyon egyszerű beállítását közvetlenül a céleszközön. A POSReady 2009 olyan beágyazott engedélyezési funkciókat is tartalmaz, mint a fájlalapú írásszűrő, a rendszerleíró adatbázis szűrő és az USB rendszerindítás.

Egyszerű beállítás

A Windows Embedded POSReady 2009 tartalmaz egy grafikus telepítővarázslót, amely lehetővé teszi a Windows Embedded kép nagyon egyszerű telepítését. Több mint 20 szolgáltatáscsomag közül választhat, amelyeknek szerepelniük kell a képen.

Beágyazott engedélyezési szolgáltatások

Védje konfigurációját olyan szűrő-illesztőprogramokkal, mint a fájlalapú írásszűrő, a rendszer leíróadatbázis-szűrő, indítsa el az USB-t, és szabja testre a héjat a kívánt módon.

Szervizelés

Bármely szolgáltatáscsomag, amelyet a Windows Embedded POSReady 2009 telepítése során kiválaszthat, hozzáadható vagy eltávolítható a futó rendszerben. Nincs szükség az operációs rendszer újratelepítésére, ha további szolgáltatáscsomagra van szükség.

Nyelvi csomagok

A Windows Embedded POSReady 2009 számos nyelvi csomagot kínál, amelyek integrálhatók a képbe. A felhasználói felület nyelve menet közben változtatható a futó képen.

Nincs aktiválás

Az XP Embedded alkalmazást nem kell aktiválni. A termékkulcs megadása után az összeállítás során a kép teljesen aktiválódik. A kép szükség szerint klónozható anélkül, hogy újra aktiválni kellene.

Kompatibilitás

A Windows Embedded POSReady 2009 100%-ban kompatibilis a Windows XP Professional rendszerrel. Az XP Embedded rendszeren való futtatáshoz nincs szükség az alkalmazás átírására vagy portolására. Ha XP Professional rendszeren fut, akkor változtatás nélkül fog futni a Windows Embedded POSReady 2009 rendszeren is! Valamennyi XP Professional illesztőprogram is működik a Windows Embedded POSReady 2009 rendszeren.

Képkészítési folyamat

A Window Embedded POSReady 2009 közvetlenül a céleszközre kerül telepítésre. Az OPK tartalmaz egy indítható telepítő DVD-t, amely végigvezeti Önt a teljes telepítési folyamaton közvetlenül az eszközön. A szolgáltatáscsomagok hozzáadhatók és eltávolíthatók a kész futó képben is a Programok telepítése/eltávolítása vezérlőpulton keresztül.

Licencek és eszköztár

Licenc számLeírásMegjegyzés

S5C-00011

Windows Embedded POSReady 2009 Runtime License

Minden eszközhöz egy licenc szükséges

X15-28127

Windows Embedded POSReady 2009 OPK

Díjmentesen
A POSReady 2009 képek létrehozásához szükséges eszközkészlet

Elérhetőség és támogatás

Elérhető

A mainstream támogatás vége

A kiterjesztett támogatás vége

2024. 02. 11.2014. 04. 08.2014. 04. 09

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!