Windows Embedded POSReady 7

Ez egy előre konfigurált operációs rendszer, amely a Windows Embedded 7-en alapul, és a Point of Service alkalmazásokhoz lett optimalizálva.

A Windows Embedded POSReady 7 a Windows Embedded POSReady 2009 utódja. A Windows 7-hez hasonló beállítás lehetővé teszi a POSReady 7 telepítését néhány kattintással közvetlenül a céleszközre. A telepített lemezkép olyan beágyazott engedélyező szolgáltatásokat tartalmaz, mint a továbbfejlesztett írásszűrő, fájl alapú írásszűrő, beállításjegyzék szűrő, USB rendszerindítás és az új billentyűzetszűrő.

Egyszerű beállítás

A Windows Embedded POSReady 7 egyszerű telepítővarázslóval rendelkezik, amely lehetővé teszi az operációs rendszer néhány kattintással történő telepítését.

Beágyazott engedélyezési szolgáltatások

Védje konfigurációját olyan szűrő-illesztőprogramokkal, mint az Enhanced Write Filter, File Based Write Filter, Registry Filter, indítsa el a rendszert USB-ről, és szabja testre a héjat a kívánt módon. Ezenkívül a rendszer lehetővé teszi bizonyos billentyűk és billentyűkombinációk letiltását az új billentyűzetszűrő segítségével.

Biztonság

A Windows 7-ből ismert funkciókkal további biztonságot adhat eszközeihez. Használja az AppLockert csak előre meghatározott szoftverek futtatásához, vagy használja a BitLockert az eszközök rendszermeghajtójának teljes titkosításához.

Nyelvi csomagok

A Windows Embedded POSReady 7 számos nyelvi csomagot kínál, amelyek integrálhatók a képbe. A felhasználói felület nyelve menet közben változtatható a futó képen.

Nincs aktiválás

A Windows Embedded POSReady 7-et nem kell aktiválni. A termékkulcs megadása után az összeállítás során a kép teljesen aktiválódik. A kép szükség szerint klónozható anélkül, hogy újra aktiválni kellene.

Kompatibilitás

A Windows Embedded POSReady 7 100%-ban kompatibilis a Windows 7 rendszerrel. Nincs szükség az alkalmazás átírására vagy portolására, hogy a POSReady 7-en futhasson. Ha Windows 7 rendszeren fut, akkor változtatás nélkül futni fog a Windows Embedded POSReady 7 rendszeren is! Ezenkívül az összes Windows 7 illesztőprogram működni fog a Windows Embedded POSReady 7 rendszeren.

Licencek és eszköztár

Licenc számLeírásMegjegyzés

S5C-00065

Windows Embedded POSReady 7 Runtime License

Minden eszközhöz egy licenc szükséges

X17-48060

Windows Embedded POSReady 7 32-BIT/X64 EMB English -OPK

Díjmentesen
A POSReady 7 képek létrehozásához szükséges eszközkészlet

Elérhetőség és támogatás

Elérhető

A mainstream támogatás vége

A kiterjesztett támogatás vége

2026. 09. 10.2016. 10. 11.2021. 10. 12.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!