Windows Embedded Standard 2009

Az eszközök gazdag készlete lehetővé teszi a Windows XP Professional teljesen testreszabott verziójának elkészítését.

A Windows Embedded Standard 2009 az XP Embedded második kiadása. A több mint 13 000 összetevőre bontott Windows Embedded Standard 2009 a legnagyobb rugalmasságot kínálja a testreszabhatóság és a biztonság terén, mivel Ön kiválaszthatja, hogy a Windows mely részeit vegye fel, és melyeket nem.

Hatékony eszközök

A Windows Embedded Standard 2009 olyan hatékony eszközöket kínál, mint a Target Designer, a Component Designer és a Component Database Manager, amellyel az Ön igényei szerint hozhat létre Windows Embedded Standard 2009 rendszerképet.

Beágyazott engedélyezési szolgáltatások

Védje konfigurációját olyan szűrő-illesztőprogramokkal, mint az Enhanced Write Filter, File Based Write Filter, Registry Filter, és szabja testre a shellt a kívánt módon.

Komponentesített

A Windows Embedded Standard 2009 több mint 13 000 összetevőre oszlik, lehetővé téve a kép testreszabását a kívánt módon. Ez a komponensezés lehetővé teszi kis helyigényű eszközök építését, és növeli a biztonságot, mivel a kép csak a szükséges funkciókat tartalmazza.

Nyelvi csomagok

A Windows Embedded Standard 2009 számos nyelvi csomagot kínál, amelyek integrálhatók a képbe. A felhasználói felület nyelve menet közben változtatható a futó képen.

Nincs aktiválás

A Windows Embedded Standard 2009-et nem kell aktiválni. A termékkulcs megadása után az összeállítás során a kép teljesen aktiválódik. A kép szükség szerint klónozható anélkül, hogy újra aktiválni kellene.

Kompatibilitás

A Windows Embedded Standard 2009 100%-ban kompatibilis a Windows XP Professional rendszerrel. Az XP Embedded rendszeren való futtatáshoz nincs szükség az alkalmazás átírására vagy portolására. Ha XP Professional rendszeren fut, akkor változtatás nélkül fut a Windows Embedded Standard 2009 rendszeren is! Valamennyi XP Professional illesztőprogram is működik a Windows Embedded Standard 2009 rendszeren.

Képkészítési folyamat

A Windows Embedded Standard 2009 rendszerkép a Target Designer eszközt használó fejlesztőgépre épül.

Először a hardverinformációkat kell lekérnie az eszközről a TAP.exe nevű eszközzel. Ennek az eszköznek a kimenete importálható a Target Designerbe. Az importálás után igény szerint felépítheti a képet. A Target Designer ezután elkészíti a képet – ezt a képet ezután át lehet másolni a céleszközre.

Ezt követően a céleszköz elindíthatja a képet.

Licencek és eszköztár

Licenc számLeírásMegjegyzés

7WT-00011

Windows Embedded Standard 2009 Runtime License

Minden eszközhöz egy licenc szükséges

5CA-00005

Windows Embedded Standard 2009 Target Designer

Eszközkészlet a Windows Embedded Standard 2009 rendszerképek létrehozásához – csak egyszer szükséges

Eszközkészletenként 2 ingyenes támogatási esetet tartalmaz!

Elérhetőség és támogatás

Elérhető

A mainstream támogatás vége

A kiterjesztett támogatás vége

2024. 01. 08.2014. 01. 14. 2019. 01. 08.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!