Windows XP Embedded

A Windows XP Embedded a Windows XP Professional teljes komponensű verziója.

A rendszer több mint 13 000 összetevőre oszlik, és az eszközök gazdag készlete lehetővé teszi a Windows XP Professional teljesen testreszabott verziójának elkészítését. Az XP Embedded segítségével olyan rendszert építhet, amely a legnagyobb rugalmasságot kínálja a testreszabhatóság és a biztonság tekintetében.

Hatékony eszközök

A Windows XP Embedded olyan hatékony eszközöket kínál, mint a Target Designer, a Component Designer és a Component Database Manager, amellyel az Ön igényei szerint készíthet XP Embedded lemezképet.

Beágyazott engedélyezési szolgáltatások

Védje konfigurációját olyan szűrő-illesztőprogramokkal, mint az Enhanced Write Filter, File Based Write Filter, Registry Filter, és szabja testre a shellt a kívánt módon.

Komponentesített

A Windows XP Embedded több mint 13 000 összetevőre van felosztva, így a kép a kívánt módon testreszabható. Ez a komponensezés lehetővé teszi kis helyigényű eszközök építését, és növeli a biztonságot, mivel a kép csak a szükséges funkciókat tartalmazza.

Nyelvi csomagok

A Windows XP Embedded számos nyelvi csomagot kínál, amelyek integrálhatók a képbe. A felhasználói felület nyelve menet közben változtatható a futó képen.

Nincs aktiválás

Az XP Embedded alkalmazást nem kell aktiválni. A termékkulcs megadása után az összeállítás során a kép teljesen aktiválódik. A kép szükség szerint klónozható anélkül, hogy újra aktiválni kellene.

Kompatibilitás

A Windows XP Embedded 100%-ban kompatibilis a Windows XP Professional rendszerrel. Az XP Embedded rendszeren való futtatáshoz nincs szükség az alkalmazás átírására vagy portolására. Ha XP Professional-on fut, akkor minden változtatás nélkül futni fog XP Embedded-en is! Valamennyi XP Professional illesztőprogram is működik XP Embedded rendszeren.

Képkészítési folyamat

A Windows XP Embedded lemezkép a Target Designer eszközt használó fejlesztőgépre épül. Először a hardverinformációkat kell lekérnie az eszközről a TAP.exe nevű eszközzel. Ennek az eszköznek a kimenete importálható a Target Designerbe. Az importálás után igény szerint felépítheti a képet.
A Target Designer ezután elkészíti a képet – ezt a képet ezután át lehet másolni a céleszközre. Ezt követően a céleszköz elindíthatja a képet.

Licencek és eszköztár

Licenc számaLeírásMegjegyzés

G80-00005

Windows XP Embedded Runtime License

Minden eszközhöz egy licenc szükséges

G81-00065

Windows XP Embedded Target Designer

Eszközkészlet az XP Embedded képek létrehozásához – csak egyszer szükséges. Eszközkészletenként 2 ingyenes támogatási eset található!

Elérhetőség és támogatás

Elérhetőség

A mainstream támogatás vége

A kiterjesztett támogatás vége

2017. 01. 30.

2011. 01. 112016. 01. 12.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!