Posted on

Ételrendelés digitális étlapról

rendelés

A digitális étlapról

A mai világban, amikor már szinte minden digitális akkor már nem trendi egy papír alapú étlap, sőt a digitális étlap egy sokkal környezetbarátabb megoldás

étel
Kattints a képre és ismerd meg az E-étel kártyát.

Gondoljunk csak bele mennyivel egyszerűbb, ha betérünk egy vendéglátóhelyre, kiválasztjuk az asztalunkat és nem kell várnunk, hogy a felszolgáló kihozza nekünk az étlapot csak a telefonunkra van szükségünk. Ez a megoldás hasonló az ismert gyorséttermi üzlethálózatban kihelyezett digitális falhoz. Ott magunknak tudjuk össze állítani a rendelésünket és a fizetést is intézhetjük, így már csak egy sorszámot kapunk, amivel átvehetjük az elkészült rendelésünket.

Az e-étel kártya egy asztalon elhelyezhető A/5 méretű műanyag plexi, amelyben egy NFC chip található, amelyen tetszőleges információkat helyezhetünk el.

Egy NFC chip időtálló, hiszen élettartama akár 5-10 év is lehet. Ez az étlap minden asztalnál megtalálható és egyetlen érintéssel elérhető a vendég számára. Ehhez a digitális étlaphoz csak hozzá kell érinteni a telefonunkat és máris megjelenik a teljes étlap. A rendelést szintén mi adjuk le telefonon keresztül, tehát felszolgálóra nincs szükség.

Ez miért hasznos? Mert manapság nehéz megtalálni a jó felszolgálót, hiszen munkaerőhiány van, de a megoldásunkkal ez a probléma is áthidalható. Az e-étel kártya tartalmaz egy chipet, ami alapján tudni fogja a felszolgáló, hogy melyik asztalhoz kell majd kivinnie az elkészült rendelést. Előnye az e-étel kártyának, hogy adatot tud gyűjteni a vendég korábbi fogyasztásaiból, ezáltal akár személyre szabott akciót is készíthetnek számára. A digitális étlap egy éttermi szoftver, aminek az előnye, hogy amíg a papír alapú étlapon fix a tartalom ezzel szemben a  e-étel kártya  a háttérbeállításokban bármikor módosítható az étlap bármely része, így nem kell új étlapot nyomtatni. Némely vendéglátóhelyen a napi menü is benne van az ajánlatukban. Ez a digitális étlappal könnyen megoldható, hogy a menüzés időpontjában például 11-14 óra között, az arra vonatkozó menüt rakhatjuk a landing pagere, 14 óra után pedig a szokásos főmenüt, étlapot.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!