Szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés

Miért egyedi szoftverfejlesztés?

Minden projekt különbözik egymástól. Az egyedi szoftver vagy program fejlesztés azt jelenti, hogy elkészül számodra a saját követelményeid alapján kialakított teljesen testreszabott alkalmazás, amely tökéletesen úgy működik ahogyan azt elképzelted. A megrendelés előtt felmérjük a szükséges erőforrásokat és a Te igényeid, terveid, valamint a rendelkezésre álló információk alapján kiválasztjuk a leginkább megfelelő hagyományos, vagy agilis projektszemléletet. Azért, hogy Te maximálisan elégedett legyél a munkánkkal.

Az egyedi szoftverfejlesztés folyamata 

 1. Igényfelmérés
 2. Követelmények meghatározása
 3. Specifikáció és tervezés
 4. A rendszer funkcióinak meghatározása
 5. Fejlesztés
 6. Tesztelés és hibajavítás
 7. Felhasználói és automatizált tesztelés
 8. Telepítés és rendszer átadás

Egyedi Webalkalmazások fejlesztése

A webalkalmazás helytől függetlenül, online bárhonnan bármikor elérhető. Teljesen mindegy, hogy milyen eszközt (Pc, laptop, mobiltelefon), vagy operációs rendszert (Windows, iOS, Android) használ a felhasználó, a szoftver használható és hozzáférhető lesz számára. 

Egyedi Mobil alkalmazások fejlesztése
iOS, Android

Mi a legmodernebb technológiákkal elkészítjük neked álmaid alkalmazását, akár meglévő website mellé. Biztosítjuk a platformok és eszközök közötti átjárhatóságot.

 

Egyedi Windows alkalmazások fejlesztése 

A fejlesztéseknél a célnak legmegfe­le­lőbb szoftverfejlesztési modellt al­kal­maz­zuk. Elsősorban az Agilis fejlesztési modellt szorgalmazzuk, de az ügyfél igénye szerint más modellt is alkalmazhatunk (vízesés).

Startup fejlesztés

Teljes körű, elejétől a végéig megoldást adunk.

Az ötlettől a megvalósításon át, egészen az üzemeltetésig, végigvisszük Ügyfeleink projektjeit, partneri együttműködésben, költséghatékonyan. Támogatást adunk az egyik legnagyobb kihívást végző feladat leküzdésében: szoftver fejlesztése megadott határidőre, megadott költségkerettel, specifikált funkciókkal.

Tedd fel magadnak a kérdést...

 • Mit tehetünk azért, hogy csökkentsük a hozzáadott értéket nem nyújtó feladatok számát vagy akár teljesen kiiktassuk ezeket?
 • Hogyan érhetünk el idő és költségmegtakarításokat a fejlesztési ciklusokban?
 • Hogyan modernizálhatjuk vállalati megoldásainkat, valamint a technikai elmaradás és a teljes üzemeltetési költség mérséklése érdekében?

Köszönjük, hogy érdeklődsz szolgáltatásunk iránt.

Keress bátran

Emailben

vagy érdeklődj telefonon

Irodánk

Az innovációról...

Amikor innovációról van szó, gyakran először a termékinnovációra gondolunk – valami új vagy egyedi tervezésére. A szoftverek, az alkalmazások és a vállalati, üzleti alkalmazások sem különböznek ebből a szempontból. Az üzleti modell innovációja – ilyenkor alapjaiban változtatjuk meg az üzleti modellünket, hogy továbbra is relevánsak maradhassunk. Fordíthatunk energiát és erőforrásokat a nagyszabású ötletek megvalósítására, illetve érdemes mindig keresni a lehetőségeket az átalakuláshoz vezető innovációra. Az innováció ugyan elengedhetetlen, de egy jó ötlet önmagában még nem elég – egy tervre is szükség van, amely lehetővé teszi annak felskálázását és az egész vállalat szintjén történő bevezetését.