Webalkalmazás fejlesztés

Mi az a webalkalmazás és miért jó?

A webalkalmazásokat a felhasználók az internetes böngészőben tudják használni. Az utóbbi években egyre jobban elterjedtek a webes alkalmazások, ez annak köszönhető, hogy mindenki azt szeretné, hogy bárhonnan, bármikor hozzá tudjon férni a szükséges információhoz és tudjon dolgozni. 

Egy minden böngészővel kompatibilis, jól működő webalkalmazás könnyen kielégíti az üzleti igényeket. 

A webes alkalmazás előnyei: 

Egyszerű elérés 

A webalkalmazások a böngészőn keresztül bárhonnan könnyedén elérhetőek és használhatóak

Telepítés nélkül 

Nem kell egy nagy helyigényű alkalmazást letölteni és telepíteni, bármelyik böngészőből könnyedén elindíthatóak, így nem foglalnak felesleges helyet az eszközünkön.

Eszközbarát 

Általában a webalkalmazások nem eszközspecifikusak. Amíg egy mobilapplikációt csak mobilon vagy táblagépen használhatunk, addig egy webalkalmazást egy asztali számítógépről is tudunk használni

Web alkalmazás

Adaptációban nyerők

A webes alkalmazások többet tudnak, mint ha csak egy weboldal lenne mobil eszközökre optimalizálva. Az ilyen alkalmazások erős backend-funkcióinak köszönhetően kiválóan alkalmazhatóak üzleti célokra. Böngésző alapúak, aminek köszönhetően egyszer kell csak lefejleszteni és minden eszközön működni fog.

A weben keresztül érhetőek el és frissíthetők is, minden frissítés automatikusan megjelenik az appban és minden felhasználó ugyanazt a verziót fogja használni.

Web alkalmazások

A webes alkalmazás hátrányai: 

Lassabb betöltési sebesség

A webalkalmazások betöltési sebessége függ az internet kapcsolattól, így gyengébb kapcsolat esetén előfordulhat, hogy lassabban töltődik be.

Internet kapcsolat nélkül nem használható

A használathoz szükséges az internet kapcsolat. A webalkalmazások internet kapcsolat nélkül nem vagy csak korlátozottan használhatók.

Korlátozott hatókör

A webes alkalmazásoknak csak korlátozott hatóköre van a mobil eszközök funkcióinak elérésére.

Informális ajánlat kérés