eID – Elektronikus Azonosítás

Személyes - Hiteles - Biztonságos

eID - Jelszó nélküli hitelesítés

A Hackerek nem betörnek, hanem bejelentkeznek!
A jelszóhasználat felszámolásával megvédheti rendszerét a támadóktól.

eID - A jelszó nélküli jövő

*2022. 10. 01 – Biztonságos bejelentkezés és regisztráció a BerényiSoft Kft. Emma rendszerében eID használatával felhasználó név és jelszó mentesen

Az eSzemélyi segítségével biztonságosabban azonosíthatja magát elektronikus és személyes ügyintézés során. Az eAzonosítás alkalmával az okmány chipjén található személyes adatokat olvashatják ki: ezt csak az arra jogosult szerv teheti meg, és kizárólag azokat az adatokat érheti el, ami az adott ügyintézéshez szükséges és az ügyfél jóváhagyja. Ahhoz, hogy hozzájáruljon az azonosításhoz és a szükséges adatok átemeléséhez, meg kell adni az eSzemélyihez kapcsolódó – 6-jegyű, eAzonosításhoz szükséges – PIN-kódot.

A megbízható szoftver a biztonságos hozzáférésnél kezdődik

Adatbiztonság és kockázatcsökkenés

Csökkentse az illegális bejelentkezések számát jelszó nélküli megoldás használatával

Fejlesztési költségek jelentős csökkentése

Jelentős fejlesztési költséget takaríthat meg azáltal, hogy nem kell a jelszavak biztonságos kezelésének problémájával foglalkoznia

Felhasználói élmény növelése

Jelszó nélküli bejelentkezéssel mentesítheti a felhasználóit a jelszavak kezelése alól.

Szenvedélyünk a jelszavak teljes eltávolítása

Szoftverfejlesztő és Tanácsadó cégként napi szinten keresnek meg bennünket ügyfelek, hogy segítsünk nekik megoldani a basic authentikációból adódó problémákat. A teljesség igénye nélkül felsorolunk egy párat, amivel már lehet, hogy Ön is találkozott:

  • a kolléga felírja papírra a jelszavát,
  • a felhasználó titkosítatlanul szöveges dokumentumban tárolja a cég jelszavait
  • a munkatárs a böngészővel megjegyezteti a felhasználó név jelszó párost
  • webáruházba „hobbi” regisztrálók, majd át nem vett rendelésekből adódó problémák
  • stb…

Ugye ismerősek a fenti problémák, higgye el, hogy mi is szembesültünk a fentiekkel és több éves piackutatás  után döntöttünk a Magyarországon elérhető legjobb megoldás az eID mellett.

Az eID szolgáltatást a Magyar Állam nevében az IdomSoft Zrt. végzi , célja pedig, hogy az általa nyújtott, eSzemélyivel igénybe vehető elektronikus azonosítási szolgáltatást minél szélesebb körben alkalmazza mind az állami, mind a piaci szektor.

Segítünk a piaci szereplők számára is bevezetni az eID (elektronikus azonosítási) funkciót

Még ha az eID szolgáltatást nem is mi készítettük, de szoftveres tanácsadó cégként küldetésünknek érezzük, hogy minden olyan céget és vállalkozást támogassunk, akik hisznek a jelszó mentes biztonságos jövőben, ezért döntöttünk úgy, hogy a jövőben teljes körű, hosszú távú támogatást biztosítunk a hozzánk forduló ügyfeleknek.

A megkereséstől az élesítés pillanatáig teljes körű személyre szabott támogatást biztosítunk

Éles Demó

Saját rendszerünkön élesben mutatjuk be az eID használatát, így Ön is meggyőződhet, hogy mennyire egyszerű és biztonságos. Kérje ingyenes helyszíni bemutatónkat, ahol munkatársunkkal személyesen is megbeszélheti a felmerülő kérdéseket, igényeket. A helyszíni bemutató során segítséget nyújtunk abban, hogy az Ön vállalkozása, hogyan tudja bevezetni a saját rendszerébe az eID-t.

Hardveres támogatás

Komplett hardveres segítséget nyújtunk a kártyaolvasó kiválasztásában és a kiválasztott eszköz beszerzésében. Az éles használat során 24 órás Expressz csere szolgáltatást biztosítunk partnereinknek, amelynek keretén belül a meghibásodott eszközt 24 órán belül új eszközre cseréljük, ezzel biztosítva a folyamatos üzletmenetet.

Szoftveres támogatás

Komplett szoftvert biztosítunk, amelynek segítségével gyorsan és egyszerűen integrálni tudjuk meglévő rendszeréhez az eID képességet.

Támogatott programozási nyelvek: C#, .NET Core, JavaScript, Angular

Támogatott rendszerek: szoftver modulunkat igyekeztük unikálissá tenni, így bármely web, vagy mobil alkalmazásba könnyedén integrálható.

Jogi támogatás

Partner jogi irodánk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik szerzői jog, adatvédelem és a kapcsolódó jogérvényesítés területén. A területen belül kiemelten kezeli az új technológiákhoz kapcsolódó jogi tanácsadást, beleértve a webjogi területeket, az online szolgáltatások adatvédelmi kérdéseit és a GDPR tanácsadást.

Projekt Management & Kapcsolattartás & Dokumentáció & Support

A projekt kezdéstől a projekt zárásig folyamatos támogatást biztosítunk, legyen szó szoftveres, jogi, üzemeltetési vagy dokumentációs támogatásról. 

Távoli segítségnyújtást biztosítunk az Ön, vagy ügyfele számára egy esetlegesen felmerülő probléma gyors megoldása érdekében.

Cégünk ügyvezetője és szakértő csapata több, mint 20 éve járul hozzá partnerei sikerességéhez.

Köszönjük, hogy érdeklődik a szolgáltatás iránt.