Synology C2 Identity

Felhasználók, csoportok, munkaállomások és az egyszeri bejelentkezés (SSO) központi kezelése a szolgáltatott szoftver (SaaS) alkalmazásaihoz a szervezet egészében.

Synology C2 Identity

Önkiszolgáló portálon keresztül a felhasználóknak lehetővé tehető saját hitelesítő és személyes adataik kezelése.

Felhasználók zökkenőmentes beléptetése

A csoportkezeléssel egyszerűn megadható vagy visszavonható a felhasználók hozzáférése a vállalati erőforrásokhoz. Az informatikai munkacsoportok munkaterhelésének csökkentése érdekében lehetővé tehető a felhasználók számára jelszavuk, másodlagos e-mail-címük, telefonszámuk, címük és más adatuk módosítása.

Biztonságos és zökkenőmentes hozzáférés

Helyszíni LDAP-szerverek hozhatók létre a gyors helyi hitelesítéshez. A SaaS-alkalmazásokhoz való hitelesítés egyszerűsítése egyszeri bejelentkezéssel és a felhasználói fiókok előkészítésével történik. A C2 Identity kis késleltetésű hibrid architektúrája lehetővé teszi az LDAP-szerveren keresztüli helyi hitelesítést a gyors offline hitelesítés érdekében. Az LDAP-szerver segítségével helyileg bejelentkezhet a szolgáltatásokba, ehhez nincs szükség a felhő elérésére. Telepíthet egy helyszíni LDAP-szervercsomópontot Synology NAS eszköz használatával vagy Docker-tárolóként.

A felhasználókat egyszerűen áttelepíthetjük LDAP-szerverről, Windows AD-szerverről, Microsoft 365 és Google Workspace szolgáltatásból, illetve CSV-fájl importálásával.

Synology C2 Identity - SaaS-alkalmazások integrálása

Az egyszeri bejelentkezéssel és a felhasználói fiókok előkészítésével egyszerűsítheti a SaaS-fiókok létrehozását és a hitelesítést, egyúttal növelheti a biztonságot és a kényelmet.

A Microsoft 365 és a Google Workspace támogatása azt jelenti, hogy egyszeri bejelentkezést és automatikus fióklétrehozást állíthat be a hatékony beléptetéshez. A csatlakoztatott alkalmazások egyetlen kattintással elindíthatók a személyre szabott felhasználói alkalmazásportálról.

A központi konzolról a szervezet összes Windows és macOS rendszerű munkaállomása felügyelhető, és új eszközök készíthetők elő.

  • Eszközök ezreit kezelheti az ügynök egyedi telepítésével a munkaállomásokra, illetve csoportosan a Windows AD vagy a Jamf segítségével.
  • Szabályzatok érvényesítésével javítható az eszközök biztonsága, ilyen például az USB-tárolók letiltása, a képernyőzár beállításainak konfigurálása stb.
  • Egyéni parancsprogramok több eszközre telepítésével egyszerűsíthető a szoftvertelepítés, a karbantartás végrehajtása, a megfelelőségi jelentések előállítása stb.
  • A bizalmas adatok védelme érdekében távolról leállíthatók, törölhetők vagy zárolhatók az eszközök.

Synology C2 Identity - Fokozott biztonság

A C2 Identity szolgáltatásban a Secure Remote Password (SRP) protokollal és összetett jelszókövetelményekkel védheti az összes felhasználói hitelesítő adatot. A C2 Identity a biztonságos, zárt jelszókezelési SRP protokoll használatával kommunikál a kliensekkel. Az SRP biztonságos titkosítási kulcsot állít elő, és a jelszó hálózaton keresztül küldése nélkül biztosítja a hitelesítést. A kliensek és a szerver igazolják identitásukat, így védelmet nyújtanak a közbeékelődéses támadások ellen.

A C2 Identity a SAML 2.0 és az OpenID Connect protokollon keresztül támogatja az egyszeri bejelentkezést, de akár egyéni, jelszóalapú bejelentkezési folyamatok is használhatók.

Synology C2 felhőszolgáltatások

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!