Synology C2 Password

Összes hitelesítő adatát egy helyen tárolhatja biztonságosan

C2 Password

A Synology vadonatúj C2 Password szolgáltatása lehetővé teszi
az összes bejelentkezési hitelesítő adat tárolását,
előállítását és kezelését garantált biztonság és védelem mellett.

Támogatott bejelentkezés

Az új jelszavakat automatikusan mentheti, és minden bejelentkezési képernyőn megjelenítheti ezeket a választáshoz, így nem kell bajlódnia az egyes szolgáltatásokhoz tartozó különböző jelszavak megjegyzésével.

Eszközök közötti szinkronizálás

Hitelesítő adatait bárhonnan elérheti a kényelmes alkalmazásokon, a böngészőbővítményeken és a C2 Password webhelyén keresztül.

Elemek védelme

Tárolhatja a címeket, a banki adatokat, az útlevél adatait és más bizalmas adatokat, egyúttal mindent rendezetten tarthat kategóriák, címkék és kedvencek használatával.

Jelszókészítő

Létrehozáskor ellenőrizheti a jelszavak erősségét, vagy a C2 Password szolgáltatásra bízhatja a betűket, számokat és szimbólumokat tartalmazó összetett jelszó előállítását.

Fájlok biztonságos megosztása

A fájlokat biztonságosan küldheti el másoknak, ehhez előírhatja a címzett hitelesítését, szöveges vagy képes vízjelet vehet fel, vagy csak egyszeri letöltést engedélyezhet.

Synology C2 Password - A bizalmas adatok biztonságban tartása

Nyugalommal töltheti el az a tény, hogy csak ön és azok, akikben megbízik, férhetnek hozzá a C2 Password szolgáltatásban tárolt személyes adataihoz. Minden adatot AES-256 titkosítás véd, még mielőtt elhagyná a készülékét, és a visszafejtésre csak a célhelyen kerül sor.

Zárt kialakításának köszönhetően adatok titkosításához és visszafejtéséhez használt kulcsot a felhasználó eszközein tárolja a rendszer, és ez sohasem lesz megosztva, még a Synology C2 szervereivel sem.

Soha többé nem kell a jelszavakkal bajlódnia

Synology C2 felhőszolgáltatások

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!