Synology C2 Storage

Használja ki a nagy teljesítményű, mégis egyszerűen használható, az otthoni Synology-felhasználók számára készült felhő alapú tárhely nyújtotta előnyöket.

Synology NAS-tulajdonosok számára készült

A C2 Storage egy dedikált, kifejezetten a Synology NAS-felhasználók számára készült felhőalapú tárolási megoldás. A Synology meglévő összes technológiáját tartalmazza, a tömörítésnek és a deduplikációkat köszönhetően pedig segít alacsonyan tartani a tárhelyigényt.

A C2 Storage előfizetési díjai 100%-ban átláthatóak és minden költséget tartalmaznak. Az adatok feltöltése és letöltése minden esetben ingyenes, így a költségek könnyedén kiszámíthatók.

Synology C2 Storage - Biztonsági mentések

A C2 Storage és a Synology Hyper Backup együttműködésének köszönhetően a Synology NAS eszköze garantáltan biztonságban lesz, így Ön a sokkal fontosabb dolgokra összpontosíthat. Ütemezze be a biztonsági mentési feladatokat az Ön számára legalkalmasabb időpontra, így a sávszélesség garantáltan rendelkezésre áll, amikor arra szüksége van. A régebbi biztonsági mentéseket is helyreállíthatja. A fájlokat gyorsan helyreállíthatja bárhonnan, akár egy böngészőből vagy egy asztali kliensről is.

Gyors és egyszerű hozzáférés

A szükséges fájlokat közvetlenül letöltheti a C2 Storage webes portáljáról. Nincs szükség egyéb eszközökre.

Synology C2 Storage - Átfogó helyreállítás

A Hyper Backup, vagy a Windows, Mac és Linux rendszereken futtatható Hyper Backup Explorer használatával a NAS eszközön tárolt teljes biztonsági mentéseket vagy akár az egyes fájlokat is elérheti.

Hatékony titkosítást alkalmazó védelem

A kliensoldali AES-256 titkosítás már az előtt megvédi az adatokat az illetéktelen hozzáféréstől, hogy azok elhagynák a NAS eszközt.

Synology C2 felhőszolgáltatások

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!