Synology C2 Transfer

Ne vállaljon kockázatot a fájlátvitellel. Vágjon bele a fájlok biztonságos és megbízható megosztásába és fogadásába.

Synology C2 Transfer

A végpontok közötti titkosításnak és a felhasználói hitelesítésnek köszönhetően biztonságosan továbbíthatja fájljait. Az opcionális védelmi megoldások segítenek megelőzni a tartalom jogosulatlan manipulálását.

Synology C2 Transfer - Felhasználói hitelesítés

Töltse fel a fájlokat a Synology C2 Transfer rendszerbe, adja meg a címzett e-mail címét vagy telefonszámát, és ossza meg vele a megosztási hivatkozást.

Tartalomvédelem

Védje a feltöltött tartalmakat csak korlátozott ideig működő hivatkozásokkal, letöltési korlátokkal és vízjelekkel.

Synology C2 Transfer - Megosztás bárkivel

A C2 Transfer olyanok számára ideális, akik nagy mennyiségben kívánnak fájlokat megosztani. Egyszerre akár 100 átvitel is futtatható, az egyes átvitelek maximális mérete pedig 20 GB.

Egy egyszerű és biztonságos hivatkozás kiküldésével bárkitől bekérhet vagy fogadhat fájlokat. A feltöltött fájlokat titkosítás védi, a címzetteknek pedig igazolniuk kell a személyazonosságukat a fájlok feltöltése előtt. A vállalkozások egy egyszerű felületen keresztül, gyorsan felügyelhetik a C2 Transfer licenceit ezzel leegyszerűsítve a felhasználói hozzáférést.

Biztonságos fájlátvitel egyszerűen

Lépései a következők: 

  1. lépés

Töltse fel a fájlokat a C2 Transfer rendszerbe, adja meg a címzettek e-mail címét vagy telefonszámát, és ossza meg velük a megosztási hivatkozásokat. 

  1. lépés

A hivatkozás megnyitását követően kizárólag a hitelesített e-mail címmel vagy telefonszámmal rendelkező címzettek kapják meg az egyedi egyszeri jelszót (OTP). 

  1. lépés

A címzettek az OTP megadását követően letölthetik a fájlokat. Az 1. lépésben letöltési korlátok és vízjelek is beállíthatók.

Synology C2 felhőszolgáltatások

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!