Synology SA3200D

Adatvédelem és szolgáltatások, amelyekre minden cégnek szüksége van

Synology Unified Controller UC3200

A rendelkezésre állás maximalizálása még sohasem volt ilyen egyszerű

Egyszerűsítse és központosítsa adatkezelési infrastruktúráját a Synology SA3200D megoldással. A Synology High Availability által működtetett tárolásvezérlő-redundancia automatikusan 1 perc alá minimalizálja az állásidőt, így kimagasló költséghatékonyságot biztosít mindössze 2U-s méretben.

Szolgáltatások maximális rendelkezésre állása, minimális állásidő

Synology SA3200D - Főbb jellemzők

A Synology SA3200D jellemzője a kétvezérlős architektúra annak biztosítására, hogy a műveleteket és az alapvető vállalati funkciókat ne befolyásolja hátrányosan olyan vészhelyzet vagy nem tervezett esemény, amely kikapcsolná az alapvető fontosságú rendszereket. A hardveres redundanciát biztosító mechanizmus vezérlőket, tápegységeket és ventilátorokat használ a rendszerkritikus meghibásodási pontok kialakulásának megelőzésére. Az intuitív és funkciókban gazdag DiskStation Manager (DSM) operációs rendszerrel működtetett SA3200D átfogó védelmet biztosít a hálózat, a fájlszolgáltatások és az alkalmazások számára.

 • Az aktív-passzív kétvezérlős kialakítás egyetlen házban maximalizálja a szolgáltatás rendelkezésre állását a percek alatti feladatátvétellel
 • Magas rendelkezésre állású infrastruktúra versenyképes, 0,05 USD/gigabájt ár-teljesítmény aránnyal
 • Méretezhető megosztott tárolási architektúra a teljesítményre minimális hatást gyakorló 500 TB feletti nyers kapacitással
 • Automatikus feladatátvételi mechanizmus, amely valós időben védi a szolgáltatásokat, és megakadályozza a rendszerkritikus meghibásodási pontok kialakulását
 • A DiskStation Manager (DSM) segítségével intuitív módon egyszerű az adatszolgáltatások telepítése és felügyelete, ami egységes felhasználói élményt biztosít a Synology platformokon, és támogatja az átfogó szoftveralkalmazásokat
 • Tanúsított virtualizálási megoldás licencet nem igénylő munkafolyamat-védelemmel

Tervezési szempont: magas rendelkezésre állás és bővíthetőség

A Synology SA3200D költséghatékony, egyúttal magas rendelkezésre állású vállalati adatkezelési megoldás versenyképes, 0,05 USD/gigabájt ár-teljesítmény aránnyal. A 2U kialakítású vázon belül kétvezérlős modulok helyezkednek el aktív-passzív architektúrában, és a modulok megbízható, nagy sebességű, kis késésű nem transzparens híd (NTB) segítségével csatlakoznak egymáshoz. A szolgáltatások folytonosságát elősegíti még a moduláris tápegységekből és ventilátorokból álló hardveres redundancia a rendszerkritikus meghibásodási pontok kialakulásának megelőzésére.

Az SA3200D segítségével megvalósíthatja nagyratörő terveit. Alapértelmezés szerint akár 12 db 3,5/2,5 hüvelykes, SAS interfészt használó lemezfiók támogatására képes, és a kapacitás tovább bővíthető akár 576 TB értékig két RXD1219sas4 bővítőegységgel, ami minimális hatással van a teljesítményre. A megosztott tárhelyes kialakításnál nincs szükség adatreplikálásra, ami értékes lemezhelyet és hálózati sávszélességet takarít meg a Synology High Availability szolgáltatást használó két eszközhöz képest.

Munkaterhelések rugalmas virtualizálása védett környezetben

Valós idejű védelem automatikus feladatátvétellel

A Synology Virtual Machine Manager (VMM) intuitív hipervizor szoftveralkalmazás, amely lehetővé teszi virtuális gépek egyszerű beállítását és futtatását különböző operációs rendszereken, például Windows, Linux és Virtual DSM. A számítási és a tárolási csomópontok egyetlen rendszerbe integrálásával egyszállítós támogatási funkció alakítható ki a felügyeleti költség csökkentéséhez.

A VMM segítségével minden virtuális gép számára teljes védelem biztosítható a katasztrófa utáni helyreállítási funkciók készletével, ilyen funkció az azonnali pillanatfelvétel, a replikálás, a klónozás és a visszaállítás, így további költségek nélkül biztonságban tudhatók a virtuális gépek.

A kétvezérlős modulokat és a beépített Synology High Availability (SHA) szolgáltatást tartalmazó aktív-passzív kialakítással az SA3200D célja, hogy valós idejű, rendszerszintű védelemmel biztosítsa a szolgáltatások maximális rendelkezésre állását. Aktívan figyeli a hálózat állapotát és az alapvető fontosságú fájlszolgáltatásokat: CIFS, iSCSI, AFP, FTP, NFS és Synology Directory Server. Amikor egy vezérlőmodul vagy a szolgáltatás nem érhető el, a rendszer egy percen belül automatikus feladatátvételt hajt végre a rendszerkiesés minimalizálása és a szolgáltatás folytonossága érdekében.

Könnyen telepíthető, könnyen kezelhető

SAN-tárolási igényeihez kialakítva

Az SA3200D úgy lett kialakítva, hogy segítséget nyújtson az ITrendszergazdáknak a magas rendelkezésre állású adatkezelési infrastruktúra egyszerű telepítésében és felügyeletében. A rendszer jellemzői közé tartozik az átlátható, varázslóalapú grafikus felhasználói felület, amelynek segítségével percek alatt kialakítható a magas rendelkezésre állású szolgáltatási környezet. A szolgáltatás állapotának figyelése egyszerűen és intuitív módon végrehajtható.

Az intuitív, felhasználóbarát, webalapú, a Synology hardverplatformjaihoz készített DiskStation Manager (DSM) operációs rendszerrel működtetett SA3200D egységes felhasználói élményt nyújt az ITrendszergazdák számára, így nem kell alkalmazkodniuk különböző felhasználói felületekhez és bonyolult konfigurációs beállításokhoz. A Csomagkezelési központban támogatott szoftveralkalmazások teljes készletéből a csomagok széles választéka letölthető és telepíthető, ide tartozik a biztonsági mentés, az adatvédelem és a virtualizálás.

A Synology SA3200D tanúsított virtualizálási megoldást biztosít a következő technológiákkal: VMware® vSphere™, Microsoft® Hyper-V®, Citrix® XenServer™ és OpenStack Cinder. Egyaránt támogatja az iSCSI és az NFS protokollt, integrálódik a VMware VAAI és a Microsoft ODX technológiával, így az IT-rendszergazdák számos virtualizációs környezetben eredményesen telepíthetik és alkalmazhatják a tárolási műveleteket. A rendszergazdák a DSM beépített funkciói, valamint a VMware és a Windows környezetekhez készült beépülő modulok segítségével hatékonyan kezelhetik a virtualizált munkaterheléseket. A gyors klónozás, az NFS v4.1 és a thin provisioning funkció nagyobb rugalmasságot biztosít a rendszergazdai igények kielégítésénél.

További licencdíj nélkül kiegészítő védelem biztosítható a virtualizált munkaterhelés számára a különböző védelmi forgatókönyveknél az adatvédelmi alkalmazások teljes készletével, ilyen a Synology Snapshot Replication, a Hyper Backup és az Active Backup for Business.

Informális ajánlat kérés

Műszaki adatok

Vezérlő

A vezérlőmodulok száma: 2

Garancia

5 év

Fájlrendszer

Belső meghajtók:

 • Btrfs
 • EXT4

Processzor

CPU modell: Intel Xeon D-1521

A CPU-k száma: 1 (vezérlőnként)

CPU architektúra: 64-bit

CPU frekvencia: 4-core 2.4 (alap) / 2.7 (turbó) GHz

Hardveres titkosító motor (AES-NI): Igen

Memória

Rendszermemória: 8 GB DDR4 ECC UDIMM (vezérlőnként)

Előtelepített memóriamodul: 8 GB (8 GB x 1) (vezérlőnként)

Memóriaaljzatok száma: 4 (vezérlőnként)

Maximális memóriakapacitás: 64 GB (16 GB x 4) (vezérlőnként)

Tárolás

Merevlemeztálca/-tálcák: 12

Merevlemeztálcák max. száma bővítőegyéggel: 36 (RXD1219sas x 2)

Kompatibilis meghajtótípus:

 • 3.5″ SAS HDD
 • 2.5″ SAS HDD
 • 2.5″ SAS SSD

Működés közben cserélhető merevlemezek: Igen

Egyebek

Rendszerventilátor: 60 mm x 60 mm x 2 pcs

Ventilátorsebesség üzemmód:

 • Teljes sebességű üzemmód
 • Hűvös üzemmód
 • Csendes üzemmód

Könnyen cserélhető rendszerventilátor: Igen

Tápfeszültség helyreállítása: Igen

Zajszint: 51.3 dB(A)

Tápegység / adapter:

 • 500 W

Redundáns tápegység: Igen

AC bemeneti feszültség: 100 V to 240 V AC

Frekvencia: 50/60 Hz, Egyfázisú

Áramfogyasztás:

417.48 W (hozzáférés)

Brit hőegység: 

1425.45 BTU/hr (hozzáférés)

Tartalom csomagolása

 • Fő egység – 1 db
 • Kiegészítő csomag – 1 db
 • AC kábel – 2 db
 • Gyorstelepítési útmutató – 1 db

Opcionális kiegészítők

 • DDR4 ECC UDIMM: D4EC-2666-16G
 • DDR4 ECC UDIMM: D4EC-2666-8G/D4EC-2666-16G
 • Bővítőegységek: RXD1219sas
 • 3.5″ SAS HDD: HAS5300
 • 25GbE hálózati adapter: E25G21-F2
 • 10GbE hálózati adapter: E10G21-F2/E10G18-T2/E10G18-T1
 • Csúszókeretkészlet: RKS-02
 • VisualStation: VS360HD
 • Surveillance Station készüléklicenc-csomag

Külső portok

RJ-45 1GbE LAN port: 2(Link Aggregation / feladatátviteli támogatással) (vezérlőnként)

RJ-45 10GbE LAN port: 1 (vezérlőnként)

Bővítőport: 1

PCIe

PCIe bővítése: 1 x Gen3 x8 slot (x8 link) (vezérlőnként)

Hőmérséklet

Üzemi hőmérséklet: 0°C to 35°C (32°F to 95°F)

Tárolási hőmérséklet: -20°C to 60°C (-5°F to 140°F)

Relatív nedvesség: 5% to 95% RH

Környezetvédelem

Megfelel az RoHS-szabványnak

Megjelenés

Kivitel (RU): 2U

Méret (magasság x szélesség x mélység): 88 mm x 482 mm x 724 mm

Súly: 19.7 kg

Racktelepítési támogató: 

Négyoszlopos, 19 hüvelykes rackház (Synology sínkészlet – RKS-02)

Hitelesítés

 • FCC
 • CE
 • BSMI
 • EAC
 • CCC
 • VCCI
 • RCM